استقلال
استقلال محبوب هر چه دله ...
 
آخرین نیوز: تیم منتخب تهران در سال 1373 ؛ چهره هایی رال در این عکس می بینید که سال ها ملی پوشان فوتبال مان بودند.

مهدوی کیا ، مجیدی و میناوند در تیم منتخب تهران

 
آخرین نیوز: تیم منتخب تهران در سال 1373 ؛ چهره هایی رال در این عکس می بینید که سال ها ملی پوشان فوتبال مان بودند.

مهدوی کیا ، مجیدی و میناوند در تیم منتخب تهران

به تصاویر دقت کنید؛ این تصویری از تیم منتخب تهران است که قهرمان آموزشگاه های کشور شد. مربیان این تیم یعقوب حاصلی و ناصر احمدپور بودند و نگاهی به تصویر نشان می دهد تعدادی از این بازیکنان ، ستاره های فوتبال مان شدند. در ردیف پایین می توانید فرهاد مجیدی ، نفر دوم سمت راست، علی آذری بازیکن تیم های پاس ، ذوب آهن و استیل آذین که نفر چهارم از سمت راست است و مهدی مهدوی کیا که در کنار علی آذری نشسته را ببینید. در ردیف وسط نفرد دوم سمت راست ، علی چینی است و در ردیف بالا ، مهرداد میناوند نفر سوم سمت راست است ، نفر پنجم این ردیف سهیل کرمی است و در کنار او هم اکبر محمدی ، مربی تیم ملی جوانان ایستاده. نفر آخر این ردیف هم کسی نیست غیر از داود فنایی ، گلر سابق پرسپولیس.

در این عکس ، میناوند تازه 17 ساله بوده ، مهدوی کیا ، 15 ساله و فرهاد مجیدی 14 ساله.

 
احتمالا بسیاری از مردم می خواهند بدانند فوتبالیست های محبوبشان چه خودروهایی سوار می شوند.













 

 روز پنج شنبه استقلال در هتل المپیک اردو داشت تا یک تمرین سبک را در زمین چمن مصنوعی این هتل برگزار کند.در سوی دیگر تیم رسانه ورزش با حضور عادل فردوسی پور در همین زمین در حال تمرین بود.پس از پایان تمرین اعضای تیم رسانه ورزش برای خروج از هتل به سمت پارکینگ رفتند.آنها مجبور بودند برای رسیدن به پارکینگ از مقابل هتل رد شوند اما در همین لحظه استقلالی ها از هتل خارج شدند تا تمرین سبکشان را برگزار کنند.عادل فردوسی پور وقتی دید که ممکن است در طول مسیر با امیر قلعه نویی و سایر استقلالی ها روبرو شود ترجیح داد از در دیگر مجموعه خارج شود.او مسیرش را عوض کرد و بدون رفتن به پارکینگ از در دیگر مجموعه خارج شد.مجری نود که از سوی قلعه نویی به مافیایی بودن متهم شده،برای جلوگیری از برخورد با سرمربی استقلال حتی ماشینش را هم جا گذاشت و کلید آن را به یکی از دوستانش داد تا برایش بیاورد.به هر حال رابطه قلعه نویی و فردوسی پور بارها دچار تنش شده اما هرگز به این بدی نبوده و احتمال هر اتفاقی در برخورد این دو می رود.شاید مجری محبوب برنامه 90 به همین دلیل ترجیح داد بدون روبرو شدن با قلعه نویی از هتل خارج شود

علیرضا واحدی نیکبخت



تاریخ تولد: 5 صبح جمعه 9 تیر 1359(27 سال)

محل تولد: بیمارستان امام رضا مشهد

محل زندگی: خیابان کوه سنگی و ابوطالب مشهد

خانواده:

پدرش خیاط بود و تولیدی پوشاک داشت و مادر، خانه دار و البته هنر آرایشگری داشت ، او فرزند اول خانواده بود و بعد از او، یک برادر و 3 خواهر دیگر هم به این جمع اضافه شدند.

محل تحصیل:

ابتدایی:رافت کوهسنگی مشهد

راهنمایی:اسرار سازمان آب مشهد

دبیرستان:شریعتی مشهد در رشته فنی و حرفه ای

نکاتی از زندگی او:
*او خانواده و فامیلی پرجمعیت داشت. یک برادر،3 خواهر،3 عمو،4 عمه،4 خاله و3 دایی فامیل بزرگی بود و پر از رفت و آمد. او هم مثل همه ایرانی ها و شهرستانی ها با دلبستگی های عاطفی شدید به اعضای خانواده و فامیل، به خصوص به کوچکترین دایی اش صمد که فقط 5 سال با او اختلاف سنی داشت، بزرگ شد.
*در دوران کودکی آرزو داشت دکتر شود. از دوره نوجوانی ورزش را با والیبال شناخت و از ابتدای جوانی بود که گمشده و آینده اش را در فوتبال حرفه ای پیدا کرد.

*بازی های خوب و فیزیک مناسب، موجب درخشش او در مسابقات آموزشگاهی شد. سر از تیم باشگاهی راوند درآورد و بعد از 2 ماه تمرین، در اولین مسابقه باشگاهی در سطح جوانان مقابل ابومسلم، معتبرترین تیم فوتبال خراسان، به میدان رفت. پیروزی 3-1 آن مسابقه برای علیرضا شیرینی دیگری سوای اولین موفقیت در مهمترین گام داشت، او هر 3 گل این بازی را برای تیمش زد اما از آن هم مهمتر، دیده شدن و دعوت به پوشیدن پیراهن راه راه مشکی و قرمز ابومسلم بود.

*در ابومسلم هم همین حکایت تکرار شد، در همان اولین مسابقه در لیگ سال 1377، آنقدر درخشید که به تیم ملی جوانان دعوت شد. بعد از اتمام مسابقات جوانان، به تیم ملی امید دعوت شد و حضور همزمان در تیم امید و ابومسلم در لیگ، راه او را برای پیشرفت باز کرد. یک بازی درخشان در ورزشگاه آزادی تهران مقابل استقلال تهران، تیرخلاصی بود بر ترقی علیرضا. امیرقلعه نوعی که مربی تیم امید در کنار حمید درخشان بود، او را به استقلال دعوت کرده بود اما درست دقایقی بعد از سوت پایان آن مسابقه بود که خبر رسید، علیرضای 18 ساله به تیم ملی بزرگسالان دعوت شده است.
*منصور پورحیدری او را به بازیهای آسیایی بانکوک نبرد اما در بازگشت به استقلال، پذیرایی از این تازه وارد مشهدی را به عهده گرفت. علیرضا در سال 1378 قراردادی 5 ساله با استقلال بست،.

* بهار و تابستان 78 علیرضا هر شب بعد از تمرین در خوابگاهی واقع در خیابان لارستان تهران که باشگاه برای شهرستانی ها در نظر گرفته بود، خوابهای طلایی می دید. سرنوشت برای او راه موفقیت در نظر گرفته بود و این چنین علیرضا از همان نخستین بازی و نخستین فصل حضورش در استقلال، مهره ثابت تیم شد. درست مثل راوند و ابومسلم.
*میروسلاوبلاژویچ پیرمرد کروات در سال 1379 با یک نظر، علیرضا را به خاطر سپرد. او تیم ملی را برای حضور در معتبرترین میدان ورزش جهان آماده می کرد.علیرضا در تمام روزهای سخت اردو، سرحال و شاداب بود و در برابر تیم ملی اسلواکی با گل بی نظیری که زد، جای خود را در ترکیب فرشتگان چیرو با شماره 11 تثبیت کرد.ایران به جام جهانی نرسید اما دیگر ستاره متولد شده بود.

* علیرضا بعد از حذف تیم ملی زیرخاکستر این شکست محو نشد، او در بازگشت به دنیای فوتبال و مسابقات، در واپسین ثانیه های مسابقه استقلال الاتحاد عربستان در جام باشگاههای آسیا جفت پا به هوا برخواست و در ارتفاع 210 سانتیمتری( یک وجب بالاتر از دیرک افقی دروازه) با سر، شوتی محکم به توپ زد که تور دروازه و ورزشگاه لبریز از مردم و تیم الاتحاد را به یکباره فرو ریخت.
*نیکبخت با همه بازیکنان فرق داشت. استیل منحصر بفرد با حرکات خاص او از وی چهره ای به یادماندنی ساخته بود. او که همه ویژگیهای یک ستاره را از بعد فنی داشت، با ساده ترین و سالم ترین روش ها به مقام ستاره ای رسید. مثلاً او برای شادی بعد از گل کارهای خاص می کرد. هنوز تصویر آن شماره گرفتن او با استوک های کفش فوتبالی اش در ذهن هاست. یا دوئل انگشتی اش با احمد مومن زاده.

* نیکبخت در خارج از زمین هم رفتارهای یک ستاره را پیش گرفت. لباس های خاص که همگی در یک صفت، آمدن به او، مشترک بودند. وقتی در کنار عینک های مدرن، موهای آراسته، اتومبیل های مد روز، عطرهای خاص و زینت آلات مردانه عجیب قرار گرفت از علی نیکی ستاره ساخت.
*علی نیکی از تابستان 80 به جلد نشریات چسبید! عکس ها و ژست های مختلف، تیترهای گاه عجیب، روابط او با مهره های مشهور سینما و تلویزیون، چهره فتوژنیک و رفتار ستاره وار او، همگی مطلوب نشریات بود.
*آنچه به دوام ستاره بودن علیرضا کمک کرد، رفتار کنترل شده و فارغ از هر گونه غروری بود که پای علیرضا را به کارهای خیریه باز می کرد. هرگز گرد مجالس و شب نشینی های آنچنانی نچرخید و هیچ وقت اجازه نداد شایعات خانمانسوز پیرامونش به وجود بیاید. علیرضا خیلی مواظب اطرافیانش بود و تا کسی را کاملاً نمی شناخت، خارج از دایره ادب و معاشرت معمولی با او گرم نمی گرفت. به این ترتیب او جمع دوستانش را در حقیقت به شکل هوشمندانه ای گلچین کرد و هرگز نه خود کاری کرد که ناپسند عرف باشد و نه اجازه داد اطرافیان با چنین اشتباهاتی به شهرت او لطمه بزنند.
*نیکبخت در همه اجزای زندگی، ستاره ای متعادل است. او به همان اندازه که به لباس اسپرت اهمیت می دهد، اهل رسمی پوشیدن هم هست. موهایش را بلند می کند و گاه تا 200 گرم ژل می زند اما یک باره هم در همین ناباوری موها را بدون هیچ مقاومتی کوتاه می کند و عین محصل ها، شانه کرده می گردد! او تمیزی را دوست دارد، عاشق لباس های نو است اما به همان اندازه که خرج مد روز می کند، از بخشیدن به دیگران هم غافل نیست. همین مسئله باعث شده هرگز کسی به شیک پوشی و خوش پوشی او خرده نگیرد.
*اهل میهمانی رفتن نیست. البته حساب جمع های دوستانه و فامیلی جداست اما در این نوع میهمانی ها، او برای حاضران فقط" علیرضا" است نه نیکبخت ستاره. هرگز جایی نمی رود که از او به خاطر نیکبخت بودن، دعوت کرده باشند. در عوض، بدون دعوت و سرزده مرتب در پرورشگاه ها، آسایشگاه های سالمندان، خیابان ها، پارک ها، فروشگاه ها و مجالس خیریه مخصوص جمع آوری کمک و اعانه برای مستمندان حضور یافته و طوری رفتار می کند که همه معمولی بودن او را باورکنند این هم یکی از دلایل ماندگاری ستاره بخت اوست که هیچ وقت نیرویی را علیه خود تحریک نمی کند.

* اهل مطالعه نیست ولی عاشق سینماست. سیستم صوتی، تصویری اش هر کجا که باشد، کامل است و معمولاً هفته ای 2 یا 3 فیلم می بیند. بیشتر فیلم های خارجی را دوست دارد و با اکثر هنرمندان ایرانی، به خصوص کمدین هایی مثل مصطفی راد، جواد رضویان، مهران غفوریان و مجید صالحی رابطه دوستانه و رفت و آمد دارد.
*از بچگی چون در منزل خواهر و برادران کوچک را نگهداری می کرد، عاشق بچه داری بود و هنوز هم عروسک ها و اسباب بازیهای آن روزگار، بخش عمده ای از فضا و دکور منزل او را پر کرده است.
*غذای مورد علاقه او قرمه سبزی است و موز، میوه محبوب اوست. روزی 2، 3 فنجان چای می خورد، البته در منزل و خیلی وقت است دور کافی شاپ را به دلیل مشکلات ستاره ای، خط کشیده است.
*از قدم زدن خوشش می آید و حالا مجبور است در منزل به این کار بپردازد. موسیقی را دوست دارد ولی نه در مجامع عمومی مثل کنسرت ها! پای سریال های محبوبش می نشیند .
* گل رز را دوست دارد و عکس های زیادی را جمع آوری کرده است. محیط زندگی ساکت و آرام را می پسندد چون تا ساعت 12 ظهر می خوابد و شب ها هم دوست ندارد دوروبرش شلوغ و پرسر و صدا باشد. عاشق سرعت است و ماشین های سریع مثل" بی ام و" و" پورشه" و" آئودی" را می پسندد. بر عکس از موتور و هواپیما به شدت می ترسد و حتی المقدور از نقل و انتقال با این دو وسیله خودداری می کند.
*مارک محبوب لباس او زارا و دیزل است. آدامس اربیت می جود و ادکلن اولترا ویلت 212 می زند. کلاً به طبیعت علاقه زیادی دارد و عاشق درخت های بلند و فضای سرسبز است.
*نیکبخت زمان زیادی در هر شبانه روز را صرف فکر کردن به مرگ می کند و گاه و بیگاه سرزده به قبرستان می رود و در میان قبرهای ناشناس می گردد.
*نیکبخت برخلاف بسیاری از ستاره ها و درست نقطه مقابل شمایل ظاهری و چهره همیشه پر از لبخندش، بسیار با معنویت سروکار دارد. همانطور که در خلوت، اوقات زیادی را صرف تفکر به مرگ و سفر به جهان باقی می کند، در بسیاری از مواقع در محافل جمعی هم مشغول بحث در مورد نیروهای ماوراء الطبیعی می شود. خرافاتی نیست اما مثل همه ایرانی ها به چیزهایی که از کودکی از پدر و مادر شنیده، اعتقاد دارد. در مدرسه همیشه نمرات بینش اسلامی و انشاء اش 20 بود و او هنوز هم علوم طبیعی را به ریاضی ترجیح می دهد.
*ماه محرم برای او ماهی عزیز است. در اقوام و خویشاوندانش، مداح و قاری قرآن زیاد یافت می شود و مرتب در دهه اول محرم در تعزیه های فامیلی شرکت می کند. ماه رمضان را هم دوست دارد و همیشه از هر فرصتی استفاده می کند تا خاطرات سفر به مکه و مدینه در ماه رمضان را تعریف کند.
*شاید به خاطر همین معنویات قوی زندگی اوست که اصلاً کینه ای نیست. محال است بعد از گذشت 10 دقیقه، بدی کسی به خاطرش بماند. بدترین و سخت ترین خطاها و اشتباهات را به راحتی می بخشد و خودش هم درست همینطور است، بلافاصله بعد از اشتباه یا خطایی، عذرخواهی می کند و آنقدر صمیمانه این کار را انجام می دهد که حتماً پذیرفته می شود. اهل غرور و این حرف ها نیست، با آدم ها خیری راحت روبرو می شود و اهل دستگیری و کمک به خصوص به دوستان است.
*علیرضا خارج را فقط برای سفر دوست دارد و از زندگی در غربت بیزار است.

*شهر محبوب او تهران است و نیویورک و لس آنجلس را فقط برای سفر می پسنددد.

*شاید نکته ای را که درباره او نتوان باور کرد انتقال جنجالی اش به پرسپولیس است .اما او برخلاف تمام انتقالهای مشابه در پرسپولیس هم درخشید و خیلی زود هم استقلالیها و هم پرسپولیسیها فراموش کردند او یک استقلالی بوده است.این نکته باور این اعتقاد را ممکن می کند که هرکاری او انجام دهد درست است و با موفقیت همراه می شود.
*علیرضا قطعاً روزی دوباره به مشهد برمی گردد.او می خواهد بعد از پایان فوتبالش و درحالی که دغدغه مالی برای آینده ندارد، به شهر زادگاهش برگردد و دوباره مثل دوران نوجوانی در کوچه و پس کوچه های عشق و خاطره، دنبال توپ بدود، با همان رفقای همیشگی.


 
 

ارش برهانی متولد 23/06/1362 در خواجوی کرمان است

او دارای پدر کرمانی است


دارای 5 برادر و 2 خواهر است


دارای 175سانتی متر قد و 72 کیلوگرم وزن است


ارش با ساز زدن هم میانه خوبی دارد او دف وتنبک را بسیار خوب میزند

ارش ابتدا در تیم میلاد کرمان دروازه بان بود اما بعد از مدتی به خط حمله امد


ارش در فصل 81_82 لیگ برتر ایران پدیده فوتبال معرفی شد


به خاطر سرعت بالا و تکنیکش برانکو او را به تیم ملی دعوت کرد


بهترین گل ملی ارش گل او به تیم ملی قطر در بازیهای مقدماتی جام جهانی 2006 المان است


او همراه تیم ملی ایران به جام جهانی 2006 المان راه پیدا کرده است

 



او هم‌اکنون عضو باشگاه استقلال تهران است.
او پیش از آمدن به استقلال در تیم پاس تهران و همچنین مدت کوتاهی برای تیم النصر امارات بازی کرده بود.

انتقال به استقلال تهران

آرش برهانی در فصل نقل و انتقالات سال ۱۳۸۶ با توجه به این که زمزمه پیوستن او به پرسپولیس تهران شنیده می‌شد، با استقلال تهران قرارداد بست و به این تیم منتقل شد.
حبیب کاشانی مدیرعامل وقت پرسپولیس با توجه به توافقات اولیه باشگاه پرسولیس با آرش برهانی از بابت این انتقال ابراز نارضایتی کرده‌ بود.
سریع ترین هتریک کننده فوتبال برتر ایران

آرش برهانی در دوره هشتم لیگ برتر باشگاهای کشور در تاریخ ۶ آبان ۸۷ با زدن ۳ گل پیاپی به پیکان نام خود را در کتاب نانوشته گینس ایرانی‌ها ثبت کرد.

این رکورد از نظر زمان این هت‌تریک است.
برهانی در کمتر از ۹ دقیقه ۳ گل به تیم پیکان زد تا اگر اتوئو سریع‌ترین هت‌تریک ۱۰ سال اخیر بارسلونا را انجام داده، برهانی با نصف زمان مهاجم کامرونی، سریع‌ترین هت‌تریک تاریخ استقلال و لیگ برتر باشد.
 

محمد نوری

سایت گل- محمد نوری هافبک ملی پوش پرسپولیس که در بازی مقابل پیکان برای اولین بار در این فصل گلزنی کرد، مجموع گل هایش در لیگ برتر را به 42 رساند. به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، محمد نوری با 42 گل زده سومین هافبک گلزن در تاریخ لیگ برتر است. نوری تاکنون 18 گل برای پرسپولیس زده است و قبل از حضور در جمع سرخپوشان نیز 18 گل برای صبای قم و 6 گل نیز برای سپاهان زده بود. در بین 30 گلزن تاریخ لیگ برتر ایران، محمد نوری بعد از داود حقی و عباس آقایی که به ترتیب 50 و 48 گل زده اند، سومین هافبک گلزن است. با توجه به عدم حضور آقایی و حقی در لیگ برتر، نوری با ادامه گلزنی های خود می تواند عنوان گلزن ترین هافبک تاریخ لیگ برتر را به خود اختصاص دهد.

Reza Ghoochannejhad (foto PRO SHOTS)

رضا قوچان نژاد ستاره ایرانی ، در بلژیک جنجال تازه ای به پا کرده است. ستاره ایرانی این تیم ، در بازی این هفته تیمش مقابل اف سی بروکسل در دسته دوم رقابت های لیگ بلژیک و در روز یکشنبه، درحالی که 3 دقیقه به پایان بازی باقی مانده بود، از ورود به زمین مسابقه سرباز زد.

به گزارش از voetbalnieuws.be، سنت تروئیدن، تیم کنونی قوچان نژاد در این بازی با نتیجه 3-0 به پیروزی رسید ولی سرباز زدن او از ورود به زمین و حضور چند دقیقه ای در ترکیب تیمش، باعث شد تا مربی او به شدت ناراحت شود گیدو برپوئلس در این باره گفت:« من نمی خواهم خیلی دراین مورد صحبت کنم. ما روز دوشنبه، با هم صحبت کردیم.»

این درحالی است که رضا آخرین ماه حضورش دراین تیم را پشت سرمی گذارد و در ماه ژآنویه او به تیم استاندارد لیژ منتقل می شود.

البته بعید به نظر می رسد که سرباز زدن رضا از حضور در ترکیب اصلی تیمش در دقایق پایانی بازی با اف سی بروکسل مشکل بزرگی برای او به همراه داشته باشد؛ چون او ماه های پایانی حضورش در سنت تروئیدن بلژیک را سپری می کند و به زودی به استاندارد لیژ خواهد رفت.

فرهاد مجیدی در هر 40 دقیقه برای استقلال یک گل زده است.
وی از بازی آبی پوشان مقابل مس کرمان در هفته بیست و یکم مجوز حضور در میدان را دریافت کرد.

مجیدی در هفته 24 و در بازی در برابر پیکان که 24 دقیقه فرصت بازی پیدا کرد اولین گل خود و سومین گل تیمش را زد تا استقلال 3 - صفر برنده شود. در هفته 25، مجیدی‌20 دقیقه فرصت بازی برابر راه‌آهن داشت که در همان ثانیه هشتم ورودش یک گل 3 امتیازی زد.

در بازی با فجرسپاسی در هفته 26 در شیراز،وی به دلیل 3 اخطاره بودن بازی نکرد و روز پنج‌شنبه گذشته هم مقابل صنعت نفت‌30 دقیقه بازی کرد و گل دوم و پیروزی‌بخش تیمش را به ثمر رساند.

بر این اساسریال فرهاد مجیدی از زمان بازگشت به استقلال مجموعا 122 دقیقه بازی کرده و طی این زمان 3 گل زده است. به عبارت بهتر او به ازای‌ هر‌ 40 دقیقه یک گل برای تیمش به ثمر رسانده است. /ش

عکس جدید فرهاد مجیدی + بیوگرافی

 

03 عکس های فرهاد مجیدی

Farhad Majidi عکس های فرهاد مجیدی

F6 عکس های فرهاد مجیدی

022 عکس های فرهاد مجیدی

عکس فرهاد مجیدی در لباس الغرافه

عااااااااااااااشقتم


 

 
 
 

آغاز یک راه طولانی

اولین تیم رسمی و تقریباً مطرح او جوانان کشاورز بود. تیمی که با کمبود امکانات مواجه بود اما با این حال این مسأله باعث نشد تا فرهاد مجیدی فوتبال را کنار بگذارد. پس از حضوری تقریبا کوتاه در جوانان کشاورز در همان ردۀ سنی به تیم بهمن پیوست. وضعیت در تیم جوانان بهمن بهتر از کشاورز بود. روزی ۳ بار تمرین می‌کرد. تمرین‌های سنگین و نفس‌گیر. برای حضور در مسابقات استانی به تیم صنایع پارچین پیوست و مدت کوتاهی به صورت بازیکن قرضی در این تیم توپ زد. درخشش او در تیم صنایع باعث شد تا مربیان تیم امید بهمن برای جذب دوبارۀ او تلاش کنند. پس از هشت ماه بازی در صنایع پارچین وارد تیم امید بهمن شد. او می‌دانست که اگر در ردۀ سنی امید موفق ظاهر شود می‌تواند به تیم بزرگسالان و مطرح بهمن راه پیدا کند. پس وقت تلاش بود! تلاشی برای رسیدن به یک آرزوی دیرینه! او پس از یک دورۀ کوتاه به آرزویش رسید و پیراهن تیم بزرگسالان بهمن را برتن کرد. آن روزها بهمن در شرایط خوب و آرمانی قرار داشت. او حالا آرزوهای بزرگتری در سر داشت...

حضور در استقلال

پس از درخشش در تیم بزرگسالان بهمن به استقلال تهران پیوست. تیمی که همیشه آرزوی پوشیدن پیراهنش را درسر داشت. فرهاد مجیدی می‌دانست که راه سختی در پیش دارد. راهی که به قله‌های افتخار ختم می‌شد. او در استقلال به یک شاه‌مهره تبدیل شد! شم بالای گلزنی و هوش فوق العادۀ او باعث شد که به یکی از موفق‌ترین و محبوب‌ترین بازیکنان آن زمان استقلال تبدیل شود. به‌واقع می‌توان از فرهاد مجیدی به‌عنوان یکی از ستاره‌های اواخر دهۀ هفتاد نام برد. وقتی می‌زد، یک دستش را روی سینه می‌گذاشت و دست دیگر را باز می‌کرد! حرکت او بعد از هر گل تکرار می‌شد. مجیدی سال‌ها برای استقلال بازی کرد و درواقع همین مسأله باعث شد که حتی امروز محبوبیت خاصی بین هواداران استقلال داشته باشد.

اروپا، مقصد بعدی فرهاد

درخشش او در بازی‌های لیگ ایران و حتی در سطح آسیا با پیراهن استقلال باعث شد تا سران باشگاه راپید وین اتریش که با استقلال روابط حسنه‌ای داشتند سخت به‌دنبال جذب فرهاد باشند. فرهاد مجیدی تصمیم خود را گرفت و در زمان حضور فتح‌الله‌زاده به اتریش انتقال داده شد. گرچه حضور او در اتریش چندان رویایی و همراه با موفقیت نبود، اما فرهاد همیشه از آن به عنوان یک تجربۀ طلایی یاد می‌کند. اختلاف در مبلغ قرارداد و همین طور یکی دو مصدومیت سنگین باعث شد تا فرهاد مجیدی فکر ادامۀ فوتبال در اروپا را از سر خود بیرون کند. رضایت نامۀ او بعد از یک فصل ناموفق در اتریش صادر شد …

امارات، نقطۀ آغاز …

شاید فکرش را نمی‌کرد که در امارات به آن همه موفقیت برسد. اولین تیم او در امارت، الوصل بود. پس از مدت کوتاهی با شرایط فوتبال امارات آشنا شد. کم‌کم به یک ستارۀ محبوب در بین شیوخ اماراتی تبدیل شد و پوسترهای او در سرتاسر امارات به چشم می‌خورد. سبک بازی او با دیگر بازیکنان آنقدر متفاوت بود که بازی‌های او خیلی زود به چشم آمد. فرهاد مجیدی از نظر مالی نیز آنقدر تأمین بود که جایی را جز امارات ترجیح نمی‌داد. پس از الوصل، به الاهلی امارات پیوست. در آنجا نیز بازی‌های خوبی به‌نمایش گذاشت. اما در سال ۲۰۰۳ به عنوان بازیکن قرضی به تیم العین امارات پیوست تا در جام باشگاه‌های امارات به میدان برود. او آن سال در بازی نیمه‌نهایی جام باشگاه‌های آسیا و در برابر دالیان درخشید و به یک قهرمان تبدیل شد. گل رویایی او در آن بازی، العین را به فینال جام باشگاه‌های آسیا برد و در آخر، او با العین قهرمانی در آسیا را تجربه کرد. او دوباره به الاهلی پیوست. در طول مدت حضور در الاهلی حدود ۱۳۰ گل برای این تیم به ثمر رساند و در سال ۲۰۰۶ با این تیم قهرمان لیگ امارات شد.

حضور کم‌فروغ در ردۀ ملی

او در سال ۱۳۷۵ برای اولین بار به تیم ملی دعوت شد. محمد مایلی‌کهن، مربی وقت تیم ملی به توانایی‌های فرهاد اعتقاد داشت. فرهاد مجیدی، اولین بازی ملی خود را در برابر کویت و در سال ۱۳۷۵ انجام داد. گرچه او همراه تیم ملی به جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه هم رفت، اما از او به عنوان یک بازیکن کم فروغ در ردۀ ملی یاد می‌شود. او در حالی که در اوج بود و در امارات می‌درخشید، خیلی کم به تیم ملی دعوت می‌شد و زمانی هم که به اردوها ملحق می‌شد، به‌دلیل دوری طولانی از تیم ملی نمی‌توانست به هماهنگی لازم برسد. او در طول دوران بازیگری خود ۴۱ بازی ملی انجام داده است و تنها موفق به ثمر رساندن ۱۰ گل ملی شده است.

بازگشت به استقلال …

مشکلات داخلی او با مدیران النصر امارات و فسخ قراردادش باعث شد تا در بدو ورود دوبارۀ مرحوم ناصر حجازی به استقلال، صحبت از بازگشت فرهاد مجیدی به‌میان آید. فرهاد مجیدی پس از کش و قوس‌های فراوان، به استقلال پیوست تا به قولی که در زمان جدایی‌اش از استقلال داده بود عمل کند. او در حالی به استقلال پیوست که مدیران پرسپولیس نیز به‌دنبال جذب او بودند. فرهاد مجیدی پس از رفت و آمدهای فراوان بالاخره کارت آی‌تی‌سی خود را دریافت کرد تا به عنوان «شاه‌مهرۀ آبی‌ها» از او یاد شود.

فرهاد مجیدی این روزها در تهران به همراه همسر و دخترش تیام زندگی می‌کند و می خواهد با درخشش در تیم محبوب و اسبق خود، بار دیگر به یک ستاره تبدیل شود. او آمده است تا خودی نشان دهد. بار دیگر با پیراهن استقلال، گلزنی کند و آن حرکات معروف خود پس از گلزنی را این‌بار در استادیوم آزادی انجام دهد.

با آرزوی موفقیت برای او و تمام دوستدارانش.

خبرآنلاین- رضا قوچان نژاد می گوید مشکل خاصی برای پیوستن به تیم ملی ایران ندارد.

رضا قوچان نژاد معروف به گوچی بازیکن ایرانی تیم سنت ترویدن بلژیک در گفت و گو با یکی از شبکه های خارجی بازی کردن در تیم ملی را یک افتخار دانست:« به هر حال من یک ایرانی هستم و بازی کردن در تیم ملی برایم افتخار به حساب می آید.»

او این را گفت و با بیان اینکه تنها مشکلش برای حضور در ایران خدمت سربازی است ادامه داد:«تنها مشکلی که من دارم خدمت سربازی ام است.البته فکر نمی کنم مشکل دیگری وجود داشته باشد.من شنیده ام که آقای کروش به بلژیک آمده اند و بازی من را دیده اند اما ایشان را ندیدم ولی می گفتند که کروش در ورزشگاه بوده است.»

قوچان نژاد ادامه داد:«من 12 سال در هلند بازی کردم و با پیشنهادی که از سنت ترویدن داشتم به بلژیک آمدم.»

این در حالی است که مدیر فوتبال تیم سنت ترویدن هم در این گفت و گو به تمجید از قوچان نژاد پرداخت و گفت:« همین که رضا از تیم ملی ایران پیشنهاد دارد یعنی اینکه ما راه را درست رفته ایم.رضا حتی از تیم کلن آلمان هم پیشنهاد دارد که این یک اتفاق خوب به حساب می آید.»

امیر قلعه‌نویی پس از برتری 5 بر صفر استقلال برابر فجرسپاسی گفت: فکر می‌کنم تا قبل از گل ما، فجر بازی بهتری به نمایش گذاشت. برخلاف روند بازی یک پنالتی به نفع ما اعلام شد که خیلی تاثیرگذار بود. در نیمه دوم با توجه به شناخت بیشتری که از فجر داشتیم و تغییراتی که ایجاد کردیم توانستیم برنده بازی باشیم. هر چند انتظار نداشتیم به این صورت بازی را ببریم.
وی ادامه داد: از همه مسئولان استان فارس تشکر می‌کنم. امروز به غیر از ورزشگاه آزادی یک ورزشگاه با زمین چمن خوب دیدیم. باید روی این چمن کار بیشتری انجام شود اما دوستان برای همین ورزشگاه هم زحمت کشیدند. از اینجا باید از سرهنگ یاوری استاد و پدر فوتبال ایران تشکر کنم.
قلعه‌نویی با انتقاد از خط دفاعی استقلال در 10 دقیقه پایانی بازی تصریح کرد: از خط دفاع تیم گله دارم. از دقیقه 80 تا 90 سه موقعیت خطرناک را به تیم فجر تقدیم کردیم که این برای تیم ما که در آستانه حضور در لیگ قهرمانان آسیاست بسیار خطرناک است. باید روی این مسئله کار کنیم.
سرمربی استقلال در مورد کیفیت زمین چمن ورزشگاه حافظیه شیراز و مقایسه آن با سال گذشته در روز فینال جام حذفی گفت: آن زمان من سرمربی استقلال نبودم و آقای مظلومی وظیفه هدایت تیم را برعهده داشتند اما به نظر من اگر 2،3 مورد دیگر در این ورزشگاه رعایت شود استادیوم کاملی را شاهد خواهیم بود. باید از همین‌جا از هواداران استقلال و فجر تشکر کنم که فضای قشنگی را در ورزشگاه حافظیه ایجاد کردند و شرایط بدی را برای ما درست نکردند.
قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که به نظر شما بهتر نیست بقیه بازی‌های فجر هم در ورزشگاه حافظیه برگزار شود، گفت: پاسخ دادن به این سوال در حیطه وظایف من نیست و باید سرهنگ یاوری در این باره صحبت کند.
سرمربی استقلال در رابطه با مهدی رحمتی و قضیه دعوت نشدنش به تیم ملی گفت: اعتقاد دارم رحمتی در حال حاضر بهترین دروازه‌بان ایران است. از 7 امتیازی که تیم ملی در مسابقات مقدماتی جام جهانی کسب کرده حداقل 5 امتیاز آن برای رحمتی بوده است، البته ما باید دست کی‌روش را برای انتخاب باز کنیم اما مطمئن هستم انتخاب نشدن رحمتی برای تیم ملی یک تصمیم تاکتیکی نیست. رحمتی ستون تیم ملی است و باید این مسئله به صورت دوستانه حل و فصل شود.
وی در رابطه با سیستم بازی کردن استقلال تاکید کرد: با توجه به سیستم بازی ما باید بیشتر از کناره‌ها حمله کنیم که البته نیمه اول این اتفاق نیفتاد. من که یک مربی دهاتی و سنتی هستم در نیمه دوم با تغییراتی که دادیم این قضیه را حل کردیم و از همان جا توانستیم هم حملات فجر را پوشش دهیم و هم خودمان حمله کنیم.
قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که در مورد برد تیم ملی مقابل لبنان چه نظری دارید، گفت: من نمی‌خواهم در مورد تیم ملی صحبت کنم و ترجیح می‌دهم در مورد مسئله دیگری حرف بزنم. من همیشه حرف حق را می‌زنم اما یک سایتی است که علیه من مطلب می‌نویسد. به روح مادرم من از این قضیه نه تنها ناراحت نیستم بلکه خوشحال هم هستم. شاید کسب چندین جام برای من افتخار نباشد اما اینکه این سایت علیه من مطلب می‌نویسد افتخار بزرگی است.
وی افزود: در زمان ریاست دکتر دادکان در فدراسیون همه با باخت تیم ملی مقابل مکزیک و پرتغال ناراحت بودند اما الان شرایط طوری شده که وقتی لبنان را می‌بریم خوشحال می‌شویم چون فوتبال دست اهل فنش نیست و همیشه زحمت‌کشان این ورزش مورد حمله قرار می‌گیرند. یکسری چسبیده آدم فوتبالی شده‌اند اما خود فوتبالی‌ها اینطور نیستند.
قلعه‌نویی در رابطه با صحنه پنالتی استقلال تصریح کرد: من از صحنه دور بودم و نمی‌توانم نظر دقیقی در مورد آن بدهم اما وقتی بازیکنان فجر اعتراضی نکردند حتما خطایی صورت گرفته است. در کل داوری در این بازی خوب بود.
وی گفت: واقعا داوری خوب و پاکی داریم هرچند در بازی مقابل راه‌آهن سعی داشتند با جوسازی بازی را تحت تاثیر قرار بدهند اما معتقدم داورهای ما می‌توانند به راحتی در جام جهانی حاضر باشند. همانطور که می‌دانید همیشه حساس‌ترین مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، جام ملت‌های آسیا و مقدماتی جام جهانی را داوران ایرانی سوت می‌زنند.
قلعه‌نویی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا برای مسابقات لیگ قهرمانان آسیا بازیکنی به لیست استقلال اضافه خواهد شد و آیا آن بازیکن جانواریو خواهد بود اظهار داشت: تا امروز می‌توانستیم بازیکنی به لیست‌مان اضافه کنیم. در مورد جانواریو هم باید بگویم که این بازیکن به آمادی صددرصد نرسیده و نمی‌تواند به ما کمک کند.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس تهران از ساعت 11 صبح امروز در درفشی فر آغاز شد.
تمامی بازیکنان در تمرین امروز حضور داشتند.
 
تمرین زیر بارش باران پیگیری شد.

نکته جالب تمرین امروز حضور محسن یگانه خواننده پاپ کشورمان در تمرین پرسپولیس و خوش و بش او با علی کریمی بازیکن تیم پرسپولیس است.

15 نفر هوادار در تمرین صبح امروز پرسپولیس حضور داشتند.

امیر عابدزاده دروازه بان تیم پرسپولیس زیر نظر سعيد عزيزيان مربی دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس به تمرين اختصاصي پرداخت.
 
بگوویچ دستیار گل محمدی از سکوها تمرین را نظاره گر بود.

زمین گل آلود مجموعه ورزشی درفشی فر بازیکنان را با مشکل مواجه کرده بود.

فیلم بازی سایپا به دست سرمربی تیم رسید و گل محمدی بازی تیم حریف را آنالیز کرد.
 
در نهايت تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 13 به پايان رسيد./مح

سایت باشگاه پرسپولیس، باشگاه پرسپولیس در پاسخ به اظهارات حسین عسگری که روز گذشته در توجیه اشتباهات مکرر داوری مطرح کرد، اطلاعیه‌ای صادر کرده است.

در این اطلاعیه آمده است: «در اظهارات حسین عسگری رئیس دپارتمان داوری نکاتی دیده می‌شود که نمی‌توان از کنار آنها به سادگی گذشت. ایشان به صراحت اعلام کردند، دو موقعیت تک به تک پرسپولیس از سوی کمک داور آفساید اعلام شده است. هرچند کارشناسان داوری در این باره روی عدد سه تاکید دارند. همچنین جای بسی تاسف و تعجب است که آقای عسگری، رئیس دپارتمان داوری در مقام توجیه اشتباهات داوری و در مقام پاسخگویی به اظهارات مطرح شده از سوی مسئولان پرسپولیس به جای پرداختن به مسائل مربوط به حوزه خود که در قبال آن مسئولیت دارند به مسائل پرسپولیس پرداخته‌اند و اعلام کرده‌اند که بیش از اشتباهات داوری، اشتباهات بازیکنان پرسپولیس در از دست دادن پنج موقعیت گل در 20 دقیقه اول روی نتیجه بازی تاثیرگذار بوده است. آیا درست‌تر این نیست که هر کس پاسخگوی مسائل مربوط به زیر مجموعه خویش باشد؟

آقای عسگری که سال‌ها در فوتبال بوده‌اند، قطعا می‌دانند وقتی بازیکن موقعیت خراب می‌کند او و مربی باید در مقابل هواداران پاسخگو باشند ولی اینکه پنالتی‌ها اعلام نشود یا به غلط با اعلام آفساید سه موقعیت یا به تعبیر خود آقای عسگری دو موقعیت گل از یک تیم سلب شود، موضوعی است که داور و دپارتمان باید به واسطه آن در مقابل مردم پاسخگو باشند که نیستند.

اینکه آقای عسگری می‌خواهند مسئولیت را متوجه بازیکن کنند یک فرار رو به جلو و توجیه کاملا اشتباهات داوران است که به حل مشکل کمکی نخواهد کرد.

به گفته خود ایشان دو موقعیت گلزنی با اشتباه داور در اعلام آفساید از پرسپولیس سلب شد. در ادامه همین بازی دو مربی تیم اخراج شدند. در چنین شرایطی دیگر برای تیم چیزی باقی نمی‌ماند تا بتواند به نتیجه لازم برسد.

رئیس دپارتمان داوری خود می‌گوید یحیی به خاطر اعتراض به داور اخراج شد، این اظهارنظر نشان می‌دهد همانطور که خود سرمربی پرسپولیس گفته است، وی هیچ توهینی نکرده است و یک اعتراض کاملا معمولی داشت که شدیدتر از آن را در بازی‌های لیگ می‌بینیم. آیا مسئولان دپارتمان داوری فکر می‌کنند، مردم نمی‌بینند که مربیان و مسئولان دیگر تیم‌های لیگ چه اعتراضات تند و شدیدی در جریان و بعد از بازی‌ها نسبت به داوری دارند اما برای آنها هیچ اتفاقی روی نمی‌دهد؟ پس چه می‌شود که در کمتر از چهار هفته، سرمربی پرسپولیس دو بار اخراج می‌شود، در حالی که توهینی نکرده است؟

در این لیگ کجا سراغ دارید که سرمربی و دستیار اول یک تیم اخراج شوند در حالی که اعتراضی معمولی داشته‌اند و این شرایط حتی صدای اعتراض بعضی کارشناسان داوری را بلند کرده است.

به راستی چگونه است که دو آفساید اشتباه اعلام می‌شود، دو مربی اخراج می‌شوند، آنگاه به جای آنکه اعتراف کنند داور با اشتباهات خود، به جریان بازی لطمه زده‌ است، فرصت‌های از دست رفته توسط بازیکنان را به رخ باشگاه و هوادارانش می‌کشند.

شما چگونه می‌خواهید جواب 30 میلیون هوادار را بدهید؟ آیا این فرافکنی نیست که سعی کرده‌اید این اشتباهات مکرر را توجیه کنید و آنگاه مسئولیت آن را به گردن بازیکنان بیندازید؟

به هر حال اوضاع داوری ما ناگفته‌های بسیار دارد. در همین نیم‌فصل دوم پنالتی‌های مسلم پرسپولیس برابر صنعت نفت، فجر سپاسی، سپاهان، استقلال (3 پنالتی) نادیده گرفته شده است. بازیکن سپاهان که بنابر تائید نظرات بعضی کارشناسان داوری باید در جریان بازی اخراج می‌شد، نشد اما از سوی دیگر بازیکنان همین تیم برای بازی بعد سه اخطاره می‌شوند که به سود تیم‌های دیگری است! سه موقعیت تک به تک برابر آلومینیوم هرمزگان هم آفساید اعلام می‌شود و پاسخ این سوال روشن نیست که پرسپولیس چه‌قدر و تا کی باید از این شرایط لطمه بخورد. آیا اینها اشتباه است؟ آیا اشتباه نباید گاهی به ضرر و گاهی به سود یک تیم تمام شود و در مجموع تعادلی بین این دو باشد؟

آیا مدیرعامل پرسپولیس پس از بازی رفت دربی اعتراض و جنجال کرد؟ ولی اشتباهات داوری آنقدر تکرار شده‌اند که کاسه صبر لبریز شده است. ادامه این شرایط دیگر در طاقت مدیریت و هواداران نیست تا آنجا که کناره‌گیری از لیگ برتر تنها راه باقیمانده به نظر می‌رسد تا شاید معلوم شود چه اجحافی بر پرسپولیس رفته است.

سه پنالتی اعلام نشده برابر سایپا، سه پنالتی اعلام نشده برابر استقلال، سه اعلام آفساید اشتباه برابر آلومینیوم مسائلی تعجب برانگیز هستند. موضوع به همین‌جا ختم نمی‌شود. موارد مختلفی از محرومیت‌ها هم وجود دارد که باعث می‌شود در بازی‌های بعدی به مشکل بخوریم. مواردی بوده که باید به سود ما پنالتی اعلام می‌شد، اما نه تنها پنالتی اعلام نشد بلکه به بازیکن ما اخطار هم داده‌اند که در بازی بعد محروم شده است. بازیکن ما بدون رسیدگی به تخلفش محروم می‌شود در حالی که هیچ رسیدگی نسبت به فحاشی علیه خودش و خانواده‌اش صورت نمی‌گیرد.

برای اینکه یک تیم از پیروزی و امتیاز محروم شود، آیا کار دیگری لازم است؟ آیا می‌شود اسم همه اینها را اشتباه گذاشت؟ اشتباه تا کی؟ تا کجا؟ و تا چه میزان؟ مظلومیت پرسپولیس و هواداران در سایه این اشتباهات به اوج خود رسیده است و در این شرایط توجیهات و فرافکنی‌ها بیشتر آزار دهنده است.

آقای عسگری! جای تعجب دارد که موقعیت‌های از دست رفته توسط بازیکنان را به رخ پرسپولیس می‌کشید. شما باید پاسخگوی اشتباهات داوری باشید، آنگاه می‌پرسید چرا یک تیم گل نمی‌زند؟ این سوال را شما باید بپرسید یا اینکه کادر فنی باید از بازیکن جویا شود؟ موضوع به اشتباهات و این توجیهات خلاصه نمی‌شود. باشگاه پرسپولیس به طور مکرر تهدید به شکایت و محرومیت شده است. از پرچم کمک داور و سوت داوری و کارت‌های زرد و قرمز به راحتی علیه پرسپولیس استفاده می‌شود اما شک نکنید صدای اعتراض بر حق باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در سایه این تهدیدها، شکایت‌ها و بی‌عدالتی‌ها خاموش نخواهد شد. در کنار آنکه از هواداران، تماشاگران و بازیکنان خود خواسته‌ایم و باز هم می‌خواهیم و تاکید می‌کنیم در سخت‌ترین شرایط هم در جریان بازی‌ها به داور احترام بگذارند. وظیفه داریم از حق پرسپولیس که پرطرفدارترین تیم ایران و آسیا است دفاع کنیم. در این راه، کوتاه نمی‌آییم و مصالحه نخواهیم کرد، چرا که نتیجه سکوت و صبوری ما در نیم‌فصل اول به اوج رسیدن اشتباهات داوری در نیم‌فصل دوم بوده است. ما پاسخی برای اعضای تیم و هواداران خود نداریم جز اینکه این صدای اعتراض را بلند و بلندتر کنیم.

بر همین اساس، به خواست مدیرعامل از سوی روابط عمومی باشگاه پرسپولیس و از طریق سایت رسمی باشگاه به زودی فیلمی از اشتباهات داوری علیه پرسپولیس و حتی معدود اشتباهات داوری که به سود پرسپولیس بوده است را منتشر می‌کنیم تا همگان بنشینند و این «فاجعه» را تماشا کرده و درباره آن قضاوت کنند. حتی اگر لازم باشد فیلمی از اشتباهات داوری که به نفع بعضی تیم‌های خاص اتخاذ شده است را نیز منتشر خواهیم کرد.»
 


به گزارش مشرق، اينجا بيشتر از آن‌كه تيم‌ها با طرح و برنامه قبلي به گل برسند، روي اشتباهات دروازه‌بان و مدافعان حريف حلقه شادي مي‌زنند.

به همين خاطر هم وقتي نوبت به تيم ملي فوتبال مي‌رسد تنها دروازه‌باني كه مي‌توانيم روي او حساب باز كنيم سيدمهدي رحمتي است؛ حتي اگر بدانيم او در خروج‌ها دروازه‌باني آسيب‌پذير است!

خيلي‌ها حضور دروازه‌بانان بي كيفيت خارجي را دليل افت دروازه‌بانان ايراني مي‌دانند. در نقطه مقابل خيلي‌هاي ديگر هم مي‌گويند اگر اين‌گونه است چرا قانون منع حضور دروازه‌بان‌هاي خارجي نتوانست به ارتقاي سطح كيفي دروازه‌بانان ايراني كمك كند؟!

هر چه هست آنچه بيشتر كارشناسان روي آن اتفاق نظر دارند، افت شديد كيفيت دروازه‌بانان ايراني است؛ نزولي كه به گفته هادي طباطبايي همه فوتبال ما را فرا گرفته و مي‌رود تا ما را به قدرت درجه دوم فوتبال آسيا تبديل كند.

سازندگي وجود ندارد

دروازه‌بان سابق استقلال و تيم ملي فوتبال در ارزيابي خود از شرايط كنوني دروازه‌باني در ايران به جام‌جم مي‌گويد: واقعيت اين است كه نگاه به دروازه‌باني در ايران بايد عوض شود. مهم‌ترين پست در بين پست‌ها دروازه‌باني است اما ما خيلي نسبت به آن بي توجه هستيم. اگر مي‌خواهيم پيشرفتي داشته باشيم بايد شرايطش را فراهم كنيم كه البته اين شرايط الان فراهم نيست. چرا؟ چون هيچ‌گونه سازندگي صورت نمي‌گيرد. دروازه‌بان‌هايي كه وارد چرخه ليگ مي‌شوند از يك پايه قوي برخوردار نيستند. بيشتر آنها در دوران نونهالي و نوجواني آموزش‌هاي درستي نديده‌اند و به همين دليل وقتي به رده سني بزرگسالان مي‌رسند، با مشكلات عديده‌اي روبه‌رو مي‌شوند.

ريشه اين ضعف را هم مي‌توان در عدم استعداديابي درست جستجو كرد و هم در مربياني كه در باشگاه‌هاي مختلف به آموزش دروازه‌بان‌ها مشغول هستند.

طباطبايي با اشاره به اين دو نكته مي‌افزايد: بايد نظارت دقيق‌تري روي عملكرد مربيان دروازه‌باني داشته باشيم و ببينيم چند نفر از آنها صلاحيت فعاليت در اين عرصه را دارند؟

دروازه‌بان اسبق استقلال كه خود مدرك A آسيا و B انگلستان را دارد، در ادامه با بيان اين‌كه چرخه بازيكن‌سازي در فوتبال ما مدت‌هاست به يك چرخه معيوب تبديل شده، مي‌گويد: ما فقط منتظريم يك استعدادي خودش بيايد، پديده بشود و بدرخشد، اما اين جوابگوي فوتبال ما نخواهد بود. ما بايد خودمان پديده‌سازي كنيم كه فعلا طرح و برنامه‌اي براي اين كار وجود ندارد. به همين خاطر من آينده روشني را براي دروازه‌باني ايراني متصور نيستم.

نقش بارز مربيان دروازه‌باني

در اين زمينه دروازه‌بان دهه 50 فوتبال ايران هم با هادي طباطبايي هم عقيده است. اسماعيل اردلان كه سابقه بازي در استقلال، راه‌آهن، اكباتان و رده‌هاي مختلف تيم‌هاي ملي را دارد، با بيان اين‌كه در كشور ما به دروازه‌باني بها داده نمي‌شود، مي‌گويد: امروزه معضل دروازه‌باني در همه تيم‌هاي نونهالان، نوجوانان، جوانان، اميد و بزرگسالان ما، حتي فوتسال، فوتبال ساحلي و فوتبال بانوان ديده مي‌شود. ما دروازه‌بانان ششدانگ نداريم و به همين خاطر تيم‌ها اكثرا روي اشتباه محرز دروازه‌بان‌ها به گل دست مي‌يابند و درصد كمي از گل‌ها روي كارهاي تاكتيكي است.

اردلان با اشاره به نقش بارز مربيان دروازه‌باني در پرورش استعدادهاي اين پست مي‌افزايد: فكر مي‌كنم در بحث ارتقاي سطح كيفي دروازه‌بانان ايراني كميته آموزش فدراسيون فوتبال مي‌تواند يكي از موثرترين‌ها باشد. آنها بايد رزومه مربيان دروازه‌باني ليگ برتر را داشته باشند و با توجه به معياري خاص به آنها مجوز فعاليت در ليگ برتر را بدهند. وقتي به اين شكل باشد مربيان هم بيشتر دنبال علم روز دنيا مي‌روند و نتيجه اش ارتقاي دانش مربيان دروازه‌باني است. البته توجه به رده‌هاي سني پايه هم مي‌تواند كارگشا بود. الان هيچ توجهي به تيم‌هاي پايه نمي‌شود، حال آن‌كه قدرت فراگيري در سنين نونهالي و نوجواني است.

اردلان در مورد قانون منع حضور دروازه‌بانان خارجي در ليگ برتر و لغو آن نيز گفت: من به شخصه از حضور دروازه‌بانان خارجي در ليگ برتر استقبال مي‌كنم، اما دروازه‌باني كه دو سروگردن از دروازه‌بان ايراني بالاتر باشد. الان جز نيلسون در پرسپوليس اكثر دروازه‌بان‌هاي خارجي شاغل در ليگ جاي خود را به ايراني‌ها داده‌اند. به همين خاطر حضور اين خارجي‌ها نه تنها كمكي به ارتقاي سطح كيفي گلرهاي ما نكرده، بلكه جاي دروازه‌بان‌هاي جوان ما را هم تنگ كرده است.

نيلسون، بهترين خارجي؛ رحمتي، بهتر از همه

در ميان دروازه‌بان‌هاي خارجي ليگ دوازدهم از نيلسون برزيلي بايد به عنوان تنها دروازه‌بان قابل اعتنا نام برد كه به چرخه فوتبال ما وارد شده است.

او كه با قدو قامت كوتاه و البته سن و سال بالايش از همان بدو حضور در تمرينات پرسپوليس منتقدان زيادي داشت، خيلي زود شهاب گردان را نيمكت‌نشين كرد و مرد شماره يك دروازه قرمزها شد.

او در 12 بازي از نيم‌فصل اول، از دروازه پرسپوليس محافظت كرد و با بيش از هزار دقيقه ايستادن در چارچوب اين تيم، تنها هشت گل خورد تا به ركورد قابل توجه دريافت يك گل در هر 135 دقيقه دست يابد.

تنها دروازه‌باني كه در نيم‌فصل اول عملكردي بهتر از نيلسون داشت، سيدمهدي رحمتي دروازه‌بان اول استقلال و تيم ملي بود كه با حضور در تمام بازي‌هاي نيم‌فصل و پذيرفتن 11 گل در 17 بازي، به طور ميانگين در هر 139 دقيقه يك گل دريافت كرد.

در ميان خارجي‌ها لوئيز فرناندو،دروازه‌بان برزيلي آلومينيوم هرمزگان هم از دروازه‌بانان تاثيرگذار ليگ دوازدهم به شمار مي‌رود.

او كه طي سه فصل گذشته در آلومينيوم حضور داشته و در صعود تيم هرمزگاني به ليگ برتر نقش بسزايي ايفا كرده، در 11 ديداري كه درنيم فصل اول در تركيب اصلي تيمش قرار گرفت تنها 10 گل خورد تا به طور ميانگين در هر 99 دقيقه يك گل دريافت كرده باشد. اين آمار او را در ميان دروازه‌بانان خارجي ليگ بعد از نيلسون در رده دوم قرار مي‌دهد.

ليام ردي (استراليا ـ استقلال)، ميلان مياتوويچ (صربستان ـ مس)، گريگور ملكستيان (ارمنستان ـ گهر)، ماركوشيميچ (كرواسي ـ صنعت نفت)، داركو بوژوويچ (مونته نگرو ـ ذوب‌آهن)، سرگئي پاشينكو (مولداوي ـ ملوان) و فابيوكارواليو (برزيل- پيكان) ديگر دروازه‌بانان خارجي شاغل در تيم‌هاي ليگ برتري هستند كه در نيم‌فصل اول يا اصلا بازي نكردند، يا خيلي كم بازي كردند و يا مثل كارواليو اگر زياد بازي كردند زياد هم گل خوردند.

كارواليو در كنار سيدمهدي رحمتي و حامد لك دروازه‌باناني هستند كه تاكنون حتي يك دقيقه هم تعويض نشده‌اند. با اين حال يك تفاوت عمده ميان آن دو ايراني و اين خارجي وجود دارد؛ اين‌كه رحمتي و لك روي هم رفته 27 بار دروازه‌شان باز شد، اما كارواليو به تنهايي 32 گل خورد!

اين آمارها نشان مي‌دهد حضور بسياري از دروازه‌بانان خارجي شاغل در سطح اول فوتبال ايران، نه تنها هيچ كمكي به رشد دروازه‌بانان ايراني نمي‌كند كه باعث مي‌شود فرصت حضور در ليگ برتر براي ايراني‌ها تنگ و تنگ‌تر شود.

جابه‌جايي دروازه‌بانان در نيم‌فصل زمستاني

پرسپوليس و سپاهان دروازه‌بان‌هاي دوم اين فصل خود را با يكديگر معاوضه كردند. شهاب گردان كه فقط پنج بار براي قرمزها به ميدان رفته بود به سپاهان رفت و رضا محمدي كه او هم شش بازي براي سپاهان انجام داده بود، راهي پرسپوليس شد.

پيكان با جذب حسين آشنا، دروازه‌بان ذخيره سايپا كه حتي يك دقيقه هم در نيم‌فصل اول بازي نكرد زنگ خطر را براي دروازه‌بان برزيلي اش به صدا درآورد.

كارواليو در دور رفت بيشترين آمار گل خورده را به خود اختصاص داد، اماچون ذخيره‌اي نداشت يك دقيقه هم تعويض نشد.

صنعت نفت هم عذر دروازه‌بان كرواتش را خواست و علي عساكره را براي نيم‌فصل دوم جايگزين ماركو شيميچ كرد. شيميچ در هفت بازي دور رفت 17 گل خورد تا در ميان دروازه‌بانان ليگ برتر ضعيف‌ترين باشد.

 

ده ها اتوبوس حامل شهرک نشیان صهیونیست با پشتیبانی و حفاظت تعداد بسیاری از خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی به مقبره حضرت یوسف (ع) درکرانه باختری حمله کردند.
العالم:صدها شهرک نشین صهیونیست در اقدامی توهین آمیز، به قبر حضرت یوسف (ع) در کرانه باختری یورش برند.

صدها تن از شهرک نشینان صهیونیست امروز (پنج شنبه) با پشتیبانی نظامیان رژیم اشغالگر به قبر حضرت یوسف (ع) در شرق نابلس یورش بردند.

خبرگزاری فلسطینی "وفا" به نقل از شاهدان عینی گزارش داد، ده ها اتوبوس حامل شهرک نشیان صهیونیست با پشتیبانی و حفاظت تعداد بسیاری از خودروهای نظامی رژیم صهیونیستی به مقبره حضرت یوسف (ع) درکرانه باختری حمله کردند.



 
در جریان این اقدام اهانت آمیز شهرک نشیان صهیونیست، گروهی از جوانان فلسطینی با شهرک نشینان درگیر شدند. نظامیان رژیم صهیونیستی هم برای متفرق کردن جوانان فلسطینی به سوی آنها گاز اشک آور و گلوله شلیک کردند.

شهرک نشیان صهیونیست همچنین امروز در روستای "قصره" در جنوب نابلس، 6 خودروی فلسطینی ها را به آتش کشیدند.

Saipa Logo.svg

نام کامل باشگاه فوتبال سایپا البرز
بنیانگذاری ۱۳۶۷
ورزشگاه انقلاب
کرج
گنجایش ۱۵٬۰۰۰ نفر
مالک کارخانه خودروسازی سایپا
مدیرعامل پرچم ایران آرش كوشا
سرمربی پرچم ایران مجتبی تقوی
لیگ لیگ برتر ایران
فصل قبل لیگ برتر ایران، یازدهم
Kit left arm whiteshoulders.png
Team colours
Kit body whiteshoulders.png
Team colours
Kit right arm whiteshoulders.png
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
لباس اول
Kit left arm orange shoulders.png
Team colours
Kit body orangeshoulders.png
Team colours
Kit right arm orange shoulders.png
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
لباس

باشگاه فوتبال سایپای البرز یکی از باشگاه‌های فوتبال ایران می‌باشد. نام این تیم در فهرست تیم‌های تهرانی قرار داشت، اما بازی‌های خود را در کرج انجام می‌داد.با ایجاد استان البرز به مرکزیت کرج نام باشگاه به سایپای البرز تغییر کرد. مالک باشگاه شرکت خودروسازی سایپا است و این باشگاه در حقیقت بخشی است از باشگاه فرهنگی ورزشی سایپا. این تیم هم اکنون در لیگ برتر فوتبال ایران به رقابت با دیگر تیم‌ها می‌پردازد.

محتویات

[نهفتن]

تاریخچه [ویرایش]

در سال ۱۳۶۸ گروه خودروسازی سایپا تصمیم به تشکیل یک تیم فوتبال گرفت و با خرید امتیاز یک تیم از دسته چهارم تهران کار خود را شروع کرد. مسئولین وقت تیم اعتقاد به رشد و ترقی داشتند، بنا بر این کار خود را از رده‌های پایین شروع کردند. یک سال بعد سایپا به دسته سوم و در سال ۱۳۷۰ نیز به دسته دوم تهران راه یافت ولی نتوانست به دسته اول صعود کند. اما انحلال تیم کشتیرانی صعود کرده به دسته اول باعث شد تا تیم نارنجی پوش سایپا سال ۱۳۷۱ را در دسته یک سپری کند. سایپا قهرمان دسته اول تهران شد و با قهرمانی در سوپر جام تهران جواز صعود به لیگ را به دست آورد. در فصل ۷۲ سایپا با استفاده از ضعف حریفان در میان تعجب همگان قهرمان لیگ شد و در همان سال نیز جام حذفی را به خانه بردند. این برای اولین بار در تاریخ فوتبال ایران بود که یک تیم فاتح هر دو جام کشور می‌شد. سال بعد در مسابقات قهرمانی آسیا، در دور اول حذف شد اما قهرمانی خود را در لیگ تکرار کرد.

در فصل ۷۴ در باشگاه دو دستگی ایجاد شد و این اختلافات باعث جدایی مدیر و سر مربی موفق این تیم یعنی دادرس و ذوالفقار نسب شد. این در حالی بود که سایپا در جام باشگاه‌های آسیا به جمع چهار تیم راه یافته بود اما در لیگ داخلی در رده‌های پایین دست و پا می‌زد. سرانجام سایپا در جام باشگاههای آسیا چهارم شد و در لیگ داخلی نیز به دسته دوم سقوط کرد. در فصل ۷۵ با تیمی جدید به دسته اول بازگشت و تا به امروز در سطح اول فوتبال کشور حاضر بوده‌است. درفصل ۸۲-۸۱ در لیگ برتر سیزدهم، در ۸۳-۸۲ ششم و در ۸۴-۸۳ نیز سیزدهم شدند و در فصل ۸۵-۸۶ قهرمان لیگ برتر فوتبال ایران شد. رنگ لباس باشگاه پیراهن نارنجی، شورت نارنجی و جوراب سفید است

ترکیب تیم [ویرایش]

مطابق با آیین نامه نقل و انتقالات لیگ برتر در فصل ۹۲-۱۳۹۱، باشگاه‌های لیگ برتری مجاز به استفاده از ۲۱ بازیکن بزرگسال، ۶ بازیکن زیر ۲۳ سال، ۵ بازیکن زیر ۲۱ سال و ۳ بازیکن زیر ۱۹ سال می‌باشند. در این میان هر تیم می‌تواند از ۴ بازیکن خارجی، شامل حداقل یک بازیکن آسیایی، استفاده کند.

شماره   نقش بازیکن
۱ پرچم ایران دروزبان رحمان احمدی
۵ پرچم ایران مدافع مجید ایوبی
۷ پرچم ایران هافبک محمد منصوری
۸ پرچم ایران هافبک ابراهیم صادقی
۱۱ پرچم ایران هافبک محسن یوسفی
۱۲ پرچم ایران مدافع ابراهیمی
۱۳ پرچم ایران هافبک سعید شادمانی
۱۴ پرچم ایران مهاجم سيد اسحاق سبحاني
۱۵ پرچم ایران هافبک روزبه شاه‌علی‌دوست
۱۶ پرچم ایران هافبک جواد آشتیانی
۱۸ پرچم ایران هافبک مجید غلام‌نژاد
۲۰ پرچم ایران هافبک میثم آرمیان
۲۲ پرچم ایران مدافع علی عشوری‌زاد
۲۳ پرچم ایران هافبک حسین حسینی
 
شماره   نقش بازیکن
۲۶ پرچم ایران هافبک مهرداد عزیزوند
۲۷ پرچم ایران مدافع تورج رجایی
۲۸ پرچم ایران مدافع هانی بقایی
۲۹ پرچم ایران دروازه‌بان مهدی خانی
۳۰ پرچم ایران مهاجم امین وزیری
- پرچم برزیل مهاجم زوماریو

برای دیدن بازیکنان پیشین باشگاه، رده:بازیکنان باشگاه سایپا را ببینید.

مربیان [ویرایش]

کادر فنی کنونی [ویرایش]

شاید اگر جدایی ناگهانی فرهاد مجیدی از استقلال نظرتان را نسبت به فرهاد مجیدی تغییر داده باشد با دیدن این عکس دوباره به او امیدوار شوید...او عاشق استقلال است. نیست؟

Al Gharafa

آفتاب: مهدی مهدوی ، حسین ماهینی ، سید جلال حسینی و دیگر بزرگترهای پرسپولیس کمی از کاپیتان دوم تیم شان دلگیر هستند. آنها که برای راضی کردن مانوئل به بازگشت علی به خانه مربی پرتغالی سخت گیر تیم شان رفتند پس از ساعت ها کلنجار توانستند با شوخی و خنده او را راضی کنند تا در ازای اینکه کریمی در رسانه ها بگوید تمام تلاشش را می کند تا فضایی آرام میان او و سرمربی برقرار شود ، به تیم برگردد اما وقتی این قصه با کریمی در میان گذاشته شد ، پاسخ کریمی به این سئوال جالب بوده است. او گفته نیازی به این همه شلوغ کاری نیست . تنها کافی ست که به تمرینات برگردد و مثل یک حرفه ای کارش را با مربی از سر بگیرد. انگار ، نه انگار که اصلا اتفاقی افتاده است. مربی در بازه ای نسبتا طولانی به او گفته بود حق تمرین با تیم را ندارد ، حالا می تواند برگردد و تمرینش را از سر بگیرد و قصه به فراموشی سپرده شود .

به گزارش خبرآنلاین،ایده ای که حالا بازیکنان را رودرروی مربی تیم قرار داده است. با این وجود همچنان تلاش ها ادامه دارد تا علی کریمی که 3 روز دیگر مراسم تولد 34 سالگی اش را برگزار می کند ، بپذیرد از دل تمرینات تیم ملی بی آنکه ناچار به عذرخواهی باشد با گفتن اینکه همه تلاشش را برای تیم خواهد داشت ، به تمرینات برگردد.

این تصویر پس از لحظاتی گرفته شده که امیر قلعه نوعی با افت ناگهانی فشار مواجه شده و عنقریب در رختکن استقلال زیر سرم می رود.سرمربی استقلال که استرس فراوانی کشید، در نهایت با سلامت به خانه برگشت در حالی که تیمش دوباره با اختلاف سه امتیاز نسبت به تراکتورسازی در صدر جدول لیگ است.

 

 

عکس :لحظه ای که فشار قلعه نوعی افتاد

عکس :لحظه ای که فشار قلعه نوعی افتاد

علي کريمي در اواسط دهه هفتاد دوران سربازي خود را در تيم فتح تهران گذارند. وي را در عکس در کنار حسن خان محمدي بازيکن سابق پرسپوليس مشاهده مي کنيد.

عکس: <a href=

:..:روایت حماسه شش تایی ها :..:
شانزدهم شهریور یک تاریخ ماندگاردر قلب هر پرسپولیسی است.تاریخی که در دلش وقایع شیرینی را جای داده است.سال1352 زمانی که جام معروف تخت جمشید متولد شدهیچ کس فکرش را نمی کرد پرسپولیس رقم زننده ی حادثه ای باشدکه بعد از گزشت 35سال هیچگاه از ذهن طرفدارانش خارج شود. پرسپولیس در روز 16شهریور 1352خاطره ای را رقم زد که امروز قلم برای نوشتن در موردش بی تاب است در موردش انچه راکه می دانیم بنویسیم وانچه را که بزرگان پرسپولیس گفته اند به رشته تحریر در اوریم. بد نیست در ابتدانگاهی به تغییر وتحولات فوتبال در ان ایام بیندازیم و سپس به ان حماسه تاریخی اشاره کنیم
پرسپولیس همه چیزش مقتدر بود
اخرین دوره جام منطقه ای ایران در سال 1350با حضور 8 تیم یعنی پرسپولیس ، پاس، استقلال(تاج سابق)، عقاب ، سپاهان ، تاج مسجد سلیمان ، جم ابادان و تاج نوشهر برگزار شدو در پایان این سرخ پوشان تهران بود که با کسب 26 امتیاز از14 بازی خود وکسب 13پیروزی ،یک تساوی وبدون باختبه مقام قهرمانی رسید. قهرمان به خاطر تقییراتی که در فدراسیون فوتبال پیش امد واتابای ریاست این فدراسیون رابر عهده گرفتیک فصل را بیرون ماند. البته پرسپولیس در ان ایام تبدیل به یک تیم حرفه ای شده بود وعملا دررقابتهای داخلی شرکت نمی کرد وبه مصاف حریفان خارجی خود می رفت، اما بالاخره فدراسیون فوتبال طرح برگزاری جام تخت جمشیدرا ارایه کردو 12تیم برای رقابت پا به این مسابقات گذاشتند.پرسپولیس دراین فصل چهره ای دیگر داشت. این تیم در 22 بازی15بردو7 مساوی در کارنامه خود ثبت کردو بدون باخت با37امتاز بر بام قهرمانی نشست. این تیم با 46 گل زده اتش به جان حریفان کشیدکه دقیقا 6گل این تیم در یک بازی تقدیم تیم استقلال شدو تاج در هم شکست. در روز16شهریوراستقلال ایستاد تارسما یک بازنده سرافکنده باشد. بازنده ای که هیچ وقت ان شکست را از یاد نمی برد.

آلن راجرز و پیروزی تاریخی پرسپولیس:
سر مربی پرسپولیس در پیروزی تاریخی مقابل استقلال , آلن راجرز بود . راجرز که تازه روز قبل از بازی از انگلستان به ایران آمده بود , 16 شهریور روی نیمکت نشست و سرخپوشان را در مقابل استقلال هدایت کرد تا آن پیروزی پپر افتخار رقم بخورد.
از دیگر نکات این بازی میتوان به حضور رایکوف روی نیمکت استقلال اشاره کرد و در واقع یک انگلیسی به راجرز و یه یوگسلاو به نام رایکوف را 6 تایی کرد تا یوگسلاوها هم در غم استقلال شریک شوند.
این بازی مانند دیدارهای قبلی دو تیم با حرارت و گرمی بسیار آغاز شد . ولی داغتر و سوزاننده تر از همیشه پایان یافت و این استقلال بود که در میان خرمی آتشی که پرسپولیس بر پا کرده بود سوخت و اندوه و ماتم فراوان برای هوادارانش بجای گذاشت .

زحمت بهزادی،سربلندی راجرز
پرسپولیس در ان سالمرحوم الن راجرزانگلیسی رابه عنوان سر مربی در خدمت داشت. مردی پرسپولیس را به قهرمانی لیگ منطقه ای باشگاه های ایران در فصل 50رسانده بود. درست در یک ماه مانده به بازی حساس پرسپولیس و استقلال ،راجرز ایران را به مقصد کشورش ترک می کند تا مدتی را در کنار خانواده اش باشد.در این ایام همایون بهزادی کاپیتان پرسپولیس هدایت تیم را بر عهده می گیرد.خودش تیم را جمع و جور می کند و منتظر بازگشت راجرز می ماند.درست شب قبل ازبازی بهزادی شخصا به فرودگاه مهر اباد می رود و اورا به منزل می رساند. فردا که تیم جمع می شود راجرز هدایت تیم را بدست می گیرد. بعد از یک مشورت با بهزادی ، ارنج را انتخاب می کند.

35دقیقه بازی پایاپای وگل مردود استقلال!
باری با سوت نیکلای پتریچیانو رومانیایی اغاز می شود. در ان روز محمود خوشخوان و اکبر حق بین ماموریت داشتند این داور را همراهی کنند 35 دقیقه ابتدای بازی همه چیز پایاپای بود.هیچ کس احتمل نمی دادکه پرسپولیس به یکباره تبدیل به گلوله اتشین شود و کار را به گونه ای عجیب به پایان ببرد. در دقیقه 32سانتر تند وتیز ابراهیم اشتیانی با دفع ناقص منصور رشیدی همراه میشود و کلانی مو طلایی کار را تمام می کند . گل اول رقم می خورد ، اما استقلال بلافاصله گل را جواب می دهد . در دقیقه 16غلام حسین مظلومی اقای گل ان فصل فوتبال گل تسوی را می زند ، اما پرچم داور حکایت از افساید بودن موقعیت مظلومی دارد. ان یک گل هم پذیرفته نمی شود تا به قول جواد الله وردی مدافع ان روز استقلال زلزله بر سر ابیها خراب شود.

و طوفان در آزادی سررسید!!!!!
چه کسی باور می کرد؟استقلال بعد از این گل از هم پاشید. هر توپ سرخ که به سمت دروازه ابییها می امد بدو ن هیچ مقاومتی وارد دروازه می شد. سلیمانی دز دقیقه 45حساب کار را دو بر صفر می کند همایون بهزادی در دقیقه50 گل سوم را رقم میزند و سلیمانی در دقیقه 56 نتیجه را چهار بر صفر می کند. استقلال تسلیم محض می شود . ناصر حجازی جای رشیدی را می گیر ، اما او هم2باردروازه اش باز می شود یک بار در دقیقه 86 و یکبار در دقیقه 90و هر دو گل توسط بهزادی. می گویند بعضی از طرفداران پرسپولیس گل اخر را ندیده اند و برای سریع رسیدن به منزلشان زود تر ورزشگاه را ترک کرده اند. استقلالی ها می گویند اگر تا صبح ، بازی ادامه داشت باز هم گل می خوردند. واقعا چرا استقلال انطور قافیه را باخته بود ؟ تیم متمول دولت وقت چرا قادر به مقاومت کردن نبود؟

ما از بودن اين تيم در ليگ برتر شرمنده ايم

مشاهده ادامه اين مطلب به افراد زير 18 سال توصيه نمي شود

خب در اين پست مي خوام چندتا عكس از يك تيم غير اخلاقي در ليگ برتر رو براتون نمايش بدم


اگر از كليپ معروف شيث رضايي بگذريم كه به يكي از هواداران فحش ناموسي مي دهد
به دلايلي از قرار دادن اين كليپ زشت در وبلاگ معذوريم
از شادي پس از گل او و نصرتي در بازي با داماش نمي توان گذشت كه باعث شرمندگي همه ايرانيان در دنيا شد به طوري كه كليپ اين حركت غير اخلاقي در صفحه اول سايت بزرگ ياهو قرار گرفت

البته به تيتر يك روزنامه ورزشي براي نصرتي كه بد نشد :

انگشت نصرتي جهاني شد


البته اين پايان كار حركات غير اخلاقي اين تيم نيست
تا جايي كه يكي از بازيكنان اين تيم به خود اجازه مي دهد براي داور شاخ بگذارد

حركات زشت و زننده بازكنان اين تيم همچنان ادامه دارد به طوري كه در بازي اين تيم با سپاهان در چند روز گذشته بنگر مدافع اين تيم با حركت زننده خود كه در تصوير زير مي ببينيد به هواداران سپاهان توهين كرد

از همه دوستان عزيز جهت قرار دادن اين تصاوير زشت و زننده عذرخواهي مي كنم

 

Tractorsazi F.C Logo.png

نام کامل باشگاه فوتبال تراکتورسازی تبریز
لقب(ها) تراختور[۱]
گرگ‌های سرخ (آل قوردلار)[۲]
تراکتورسازان[۳]
بنیانگذاری ۱۳۴۹[۴]
ورزشگاه یادگار امام تبریز
گنجایش ۶۶٬۸۳۳ نفر[۵]
مالک کارخانه تراکتورسازی تبریز[۶][۷]
مدیرعامل پرچم ایران محمدحسین جعفری
سرمربی پرچم پرتغال تونی اولیویرا
لیگ جام خلیج فارس
فصل قبل نایب‌قهرمان
وب‌گاه www.tractor-club.com
Kit left arm whiteshoulders.png
Team colours
 
Team colours
Kit right arm whiteshoulders.png
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
لباس اول
Kit left arm redshoulders.png
Team colours
 
Team colours
Kit right arm redshoulders.png
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
لباس دوم

باشگاه فوتبال تراکتورسازی تبریز که بیشتر با نام تراکتورسازی یا به صورت مخفف تراکتور و در بین آذری‌ها تیراختور شناخته می‌شود، یک باشگاه فوتبال حرفه‌ای ایرانی است که در سال ۱۳۴۹ شمسی با حمایت کارخانه تراکتورسازی در شهر تبریز بنیان‌گذاری شده و هم اکنون تحت مسئولیت سپاه عاشورا است.[۶][۷] سپاه عاشورا نقش مهمی در حل مسائل مالی باشگاه تراکتورسازی دارد.[۸] همچنین ۳۰٪ سهام باشگاه متعلق به «مؤسسه مالی و اعتباری کوثر» می‌باشد.[۹][۱۰]علاوه بر این «مؤسسه مهر ایرانیان» وابسته به سپاه پاسداران و شرکت سایپا از دیگر سهامداران و متولیان این باشگاه محسوب می‌شوند.[۱۱]به همین دلیل تیم تراکتورسازی در رده تیم‌های نظامی لیگ قرار گرفته و قادر به گرفتن بازیکن سرباز شده است.[۱۲]

تراکتورسازی تبریز تا فصل ۸۱-۱۳۸۰ در سطح اول فوتبال ایران بازی می‌کرد؛ اما در پایان آن فصل به دسته پایین‌تر سقوط کرد و پس از ۸ سال تلاش ناموفق برای صعود، سرانجام در سال ۱۳۸۸ دوباره به لیگ برتر فوتبال ایران راه یافت.[۱۳]

این تیم پس از صعود به لیگ برتر، روند رو به رشدی داشته و در پایان فصل‌های ۸۹-۱۳۸۸، ۹۰-۱۳۸۹ و ۹۱-۱۳۹۰، به ترتیب در جایگاه ۷اُم، ۵اُم و ۲وم ایستاد. تراکتورسازان تبریز موفق شدند با نائب قهرمانی در یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر فوتبال ایران در سال ۱۳۹۱، جواز حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را برای نخستین بار کسب کنند.[۱۴]

در رده‌بندی اعلام‌شده توسط فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال، باشگاه تراکتورسازی، رتبه ۲۲۷ را در بین برترین تیم‌های قاره آسیا در قرن بیست‌ویکم کسب کرده است.[۱۵]

محتویات

[نهفتن]

تاریخچه [ویرایش]

پیش از انقلاب [ویرایش]

تیم فوتبال تراکتورسازی، جام تخت جمشید ۱۳۵۴

تراکتورسازی در سال ۱۳۵۴ به جام تخت جمشید صعود کرد. آنان در جام تخت جمشید ۱۳۵۴ شرکت کردند و در میان ۱۶ تیم، در جایگاه شانزدهم ایستاده، به دستهٔ پایین‌تر سقوط کردند. پس از یک سال دوری از سطح اول لیگ فوتبال ایران، آنان در جام تخت جمشید ۱۳۵۶ شرکت کرده و جایگاه پنجم را کسب کردند. در این دوران، سرمربی تراکتورسازی حسین فکری بود و بازیکنانی چون پرویز مظلومی، عباس کارگر و در این تیم بازی می‌کردند.[۱] تراکتورسازی در جام تخت جمشید ۱۳۵۷ هم حاضر بود و تا پیش از تعطیلی مسابقات به دلیل وقوع انقلاب ۱۳۵۷، در جایگاه نهم جدول بودند.[۱۶] این باشگاه در جام حذفی ۱۳۵۶ -که اولین دوره جام حذفی بود- نیز به فینال راه یافت؛ اما در بازی پایانی، نتیجه را به ملوان بندرانزلی باخته و نایب‌قهرمان شد. در این سال‌ها ماشین‌سازی نیز به عنوان تیمی از شهر تبریز و قدرتی موازی با تراکتورسازی در فوتبال ایران حاضر بود.[۱]

دهه ۱۳۶۰ [ویرایش]

احد شیخ لاری؛ بازیکن سابق تیم ملی ایران، کاپیتان دهه شصت و هفتاد تیم فوتبال تراکتورسازی.

در دهه ۱۳۶۰ به دلیل وقوع جنگ ایران و عراق، لیگ فوتبال ایران تعطیل بود و تنها جام‌های استانی برگزار می‌شد و تراکتورسازی در بازی می‌کرد. در سال ۱۳۶۵، تیم استان آذربایجان شرقی متشکل از بازیکنان تراکتورسازی و ماشین‌سازی به فینال لیگ استانی قدس راه یافت، ولی از تیم استان اصفهان شکست خورد و دوم شد. در این دهه بازیکنانی مانند احد شیخ لاری، ، و بازیکنان برجسته تراکتورسازی بودند که در تیم ملی فوتبال ایران نیز بازی کردند. در سالیان پایانی این دهه، واسیلی گوجا مربی اهل رومانی به تراکتورسازی آمد.[۱]

دهه ۱۳۷۰ و آغاز دهه ۱۳۸۰ [ویرایش]

کریم باقری؛ یکی از اسطوره‌های باشگاه تراکتورسازی.

واسیلی گوجا، تیم‌های پایه تراکتورسازی را زیر نظر گرفت و به کارهای بنیانی باشگاه پرداخت. تراکتورسازی متحول شد و دوران موفقی را گذراند.[۱][۱۷] آنان در

Sepahan New Logo.svg

نام کامل فولاد مبارکه سپاهان اصفهان
لقب(ها) طوفان زرد آسیا
طلایی‎پوشان ایران
زرد طلایی
شیرهای زرد
بنیانگذاری ۱۱ تیر ۱۳۳۲
ورزشگاه ورزشگاه فولادشهر
فولادشهر
گنجایش ۱۵٬۰۰۰ نفر
مالک مجتمع فولاد مبارکه
مدیرعامل پرچم ایران علیرضا رحیمی
سرمربی پرچم کرواسی زلاتکو کرانچار
لیگ لیگ برتر ایران
فصل قبل لیگ برتر ۹۱-۹۰، قهرمان
 
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
لباس اول
 
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
لباس دوم

باشگاه فوتبال فولاد مبارکه سپاهان اصفهان، یک باشگاه فوتبال ایرانی است که در شهر اصفهان پایه‌گذاری شده‌است. این باشگاه هم‌اکنون در لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) بازی می‌کند. مالک این باشگاه، مجتمع فولاد مبارکه است.

سپاهان پر افتخارترین تیم تاریخ لیگ برتر ایران با چهار مقام قهرمانی در دوره‌های دوم، نهم، دهم و یازدهم است و اولین تیم ایرانی است که به فینال لیگ قهرمانان آسیا و تنها تیمی است که به جام باشگاه‌های جهان در سال ۲۰۰۷ میلادی راه یافت. این تیم پرافتخارترین تیم دههٔ ۱۳۸۰ فوتبال ایران و اولین و تنها باشگاهی است که توانست در فصل ۹۱-۹۰ برای دومین بار از عنوان قهرمانی خود در لیگ برتر دفاع کند و برای سومین سال متوالی قهرمان شود. سپاهان با این سه قهرمانی تنها تیمی است که توانسته در تاریخ لیگ‌های فوتبال ایران سه بار متوالی قهرمان شود.

سپاهان در ایران به عنوان باشگاهی با مدیریت با ثبات، ساختار مناسب٬ منظم و اصولی شناخته شده است و با قهرمانی در فصل ۸۲-۸۱ به عنوان اولین قهرمان غیر تهرانی در تاریخ لیگ‌های فوتبال ایران به سلطهٔ بی‌چون و چرای دو تیم استقلال و پرسپولیس پایان داد و به پرچمدار فوتبال ایران تبدیل شد.

طبق رده‌بندی برترین تیم‌های باشگاهی جهان در سال ۲۰۱۲ میلادی که توسط فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال صورت گرفت، تیم فوتبال سپاهان اصفهان با ۱۰۲ امتیاز و کسب رتبه ۱۴۶ جهان، دومین تیم ایران و در بین تیم‌های قاره آسیا در مکان شانزدهم قرار دارد.[۱]

محتویات

[نهفتن]

تاریخچه [ویرایش]

باشگاه شاهین اصفهان

دهه ۱۳۳۰ و ۱۳۴۰ [ویرایش]

این تیم در سال ۱۳۳۲ توسط محمود حریری بازیکن اصفهانی تیم ملی فوتبال ایران و شاهین تهران تأسیس شد.[۲][۳]

ابتدا نام باشگاه شاهین انتخاب شد چون شعبه‌ای از باشگاه فوتبال شاهین تهران بود و با الگوبرداری از این باشگاه بنیانگذاری شده بود.[۴] در سال ۱۳۴۲ به عنوان نماینده اصفهان جهت شرکت در مسابقات قهرمانی ایران به تهران آمد و بعد از تساوی ۱-۱ با تهران قهرمان شد. در سال ۱۳۴۶ باشگاه شاهین تهران منحل شد و شاهین اصفهان برای جلوگیری از انحلال مجبور به تغییر نام شد و نام سپاهان را که از نام‌های قدیمی شهر اصفهان بود برگزید و تا سال ۱۳۵۰ چهارده بار قهرمان باشگاه‌های اصفهان شد.

بازیکنان سپاهان در بازی مقابل هما در جام تخت جمشید سال ۱۳۵۳

دهه ۱۳۵۰ [ویرایش]

این تیم در سال ۱۳۵۰ به عنوان نماینده‌ی اصفهان در مسابقات انتخابی لیگ شرکت کرد. پس از غلبه بر استقلال اهواز در فینال توانست جواز صعود به جام منطقه‌ای ایران ۱۳۵۰ که بالاترین لیگ فوتبال ایران در سال ۱۳۵۰ بود را کسب کند و در میان هشت تیم این لیگ، پنجم شد. در سال ۱۳۵۰ عازم اولین سفر خارجی شد و در تورنمنت چلنج شیپ هند به مقام نایب قهرمانی رسید. برای شرکت در لیگ تخت جمشید، تیم ذوب آهن اصفهان به دلیل برخورداری از امکانات بیشتر برای این لیگ انتخاب گردید و آن‌ها مجبور به حضور در لیگ دو شدند و در نهایت قهرمان لیگ دو شدند و وارد مسابقات جام تخت جمشید شدند. آن‌ها در چهار دوره‌ی متوالی این جام حضور داشتند.

باشگاه فوتبال سپاهان اصفهان
دههٔ هفتاد

دهه ۱۳۶۰ و ۱۳۷۰ [ویرایش]

در دهه ۱۳۶۰ زیر سایه‌ی تیم تازه ظهور کرده‌ی تام اصفهان بودند و در این مدت مسعود تابش رهبری تیم را به عهده داشت. با شروع مسابقات لیگ آن‌ها یکی از تیم‌های همیشه حاضر در لیگ بودند. فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی باشگاه تا اواخر سال ۱۳۷۱ ادامه داشت تا اینکه به دلیل شرایط اقتصادی بوجود آمده و با در نظر گرفتن مصالح باشگاه که در اصل بر حفظ نام سپاهان بود، از اوایل سال ۱۳۷۲ این باشگاه تحت حمایت و مدیریت کارخانه سیمان سپاهان قرار گرفت و با نام باشگاه فرهنگی ورزشی سیمان سپاهان به فعالیت خود ادامه داد. در این سال‌ها کارخانه سیمان سپاهان حمایت مالی از تیم را به عهده گرفت و تا سال ۱۳۷۹ این حمایت ادامه یافت. تغییر شرایط اقتصادی کشور و عرضه شدن سهام کارخانه سیمان سپاهان دیزیچه در بورس سهام و عدم تمایل سهامداران جدید این کارخانه به باشگاه‌داری سبب گردید تا در سال ۱۳۷۹ امتیاز باشگاه به فولاد مبارکه واگذار گردد و نام باشگاه به «فولاد مبارکه سپاهان» تغییر کرد.[۵]

دهه ۱۳۸۰ [ویرایش]

تیم سپاهان اولین دوره‌ی لیگ برتر (۸۱-۸۰) را با مربیگری استانکو پوکله‌پوویچ آغاز کرد. استانکو اولین مربی سپاهان در لیگ برتر و همچنین اولین مربی خارجی این تیم در این مسابقات محسوب می‌شود. این مربی پس از زدراکو رایکوف٬ دومین مربی خارجی تاریخ سپاهان به حساب می‌آید.

این تیم در دومین دوره‌ی لیگ حرفه‌ای (۸۲-۸۱) با مربی‌گری فرهاد کاظمی در پنجاهمین سال تاسیس خود و به عنوان اولین تیم غیر تهرانی قهرمان لیگ برتر شد.

در سومین دوره‌ی لیگ (۸۳-۸۲) ششم، در چهارمین دوره (۸۴-۸۳) مقام دهم، در پنجمین دوره (۸۵-۸۴) مقام هفتم و در ششمین دوره (۸۶-۸۵) مقام پنجم را کسب کرد. تیم سپاهان در هفتمین دوره‌ی لیگ برتر (۸۷-۸۶) با پشت سر گذاشتن مشکلات عدیده‌ای از جمله کسر امتیاز و اجرای حکم ۲ ماه بازی‌های خارج از خانه و برگزاری فشرده بازی‌ها در خارج از خانه، تا آخرین ثانیه‌های اتمام لیگ، قهرمان هفتمین دوره این بازی‌ها بود که این عنوان را در دقیقه ۹۶ بازی با پرسپولیس تهران با نتیجه ۲-۱ واگذار و به عنوان نایب قهرمان لیگ هفتم شناخته شد[۶] و در هشتمین دورهٔ لیگ برتر (۸۸-۸۷) مقام چهارمی را کسب کرد.

سپاهان در نهمین دورهٔ لیگ حرفه‌ای (۸۹-۸۸)، با هدایت امیر قلعه‌نویی با اقتدار و به طور زودهنگام به عنوان قهرمانی دست یافت.[۷] یک سال بعد و در دهمین دوره‌ی لیگ برتر (۹۰-۸۹) باز هم با مربی‌گری امیر قلعه‌نویی این بار هم تیم سپاهان بود که توانست قهرمانی زودهنگامی را بدست آورد و اولین تیمی باشد که توانسته است دو بار متوالی قهرمان لیگ برتر ایران شود.[۸] علاوه بر جام قهرمانی دهمین دوره لیگ برتر، جام قهرمانی دائمی مسابقات لیگ برتر به دلیل ثبت رکورد سه قهرمانی در این مسابقات به سپاهان اهدا شد.

این قهرمانی که سومین قهرمانی سپاهان در لیگ برتر بود، این تیم را پرافتخارترین تیم لیگ برتر فوتبال ایران کرد.

این تیم در سال‌های ۱۳۸۳، ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ با غلبه بر تیم‌های استقلال، پرسپولیس و صباباتری در فینال توانست قهرمان جام حذفی شود که بدین ترتیب طی دهه اخیر٬ با ۶ قهرمانی پرافتخارترین تیم دهه ۸۰ فوتبال ایران به حساب می‌آید.

دهه ۱۳۹۰ [ویرایش]

سپاهان که در فصل ۹۰-۸۹ برای دوّمین سال متوالی قهرمان لیگ برتر شده بود٬ در فصل بعدی لیگ برتر٬ فصل ۹۱-۹۰ که از ابتدا

Esteghlal Logo Official.png

نام کامل باشگاه باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال تهران
لقب(ها) پسران آبی[۱]
اس اس[۲]
تاج[۳]
آبی‌پوشان[۴]
تاریخ تأسیس ۴ مهر ۱۳۲۴ (۶۷ سال پیش)[۵] با نام دوچرخه‌سواران
نام ورزشگاه

ورزشگاه آزادی

(گنجایش: ۸۴.۴۱۲ نفر)[۶]
مالک وزارت ورزش و جوانان
مدیرعامل پرچم ایران علی فتح‌الله‌زاده
سرمربی پرچم ایران امیر قلعه‌نویی
لیگ جام خلیج فارس
آدرس اینترنتی fcesteghlal.ir
 
Kit left arm uhlsport mythos whitelines.png
Team colours
Kit body uhlsport mythos whitelines.png
Team colours
Kit right arm uhlsport mythos whitelines.png
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
لباس اول
Kit left arm uhlsport mythos bluelines.png
Team colours
Kit body uhlsport mythos bluelines.png
Team colours
Kit right arm uhlsport mythos bluelines.png
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
لباس دوم
Kit left arm uhlsport mythos bluelines.png
Team colours
Kit body uhlsport mythos bluelines.png
Team colours
Kit right arm uhlsport mythos bluelines.png
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
لباس سوم

باشگاه فوتبال استقلال تهران یکی از پرافتخارترین و پرهوادارترین باشگاه‌های فوتبال در ایران و آسیاست[۷] که در سال ۱۳۲۴ در شهر تهران بنیانگذاری شده‌است. استقلال پیش از انقلاب ایران تاج نام داشت.[۳]

این باشگاه هم‌اکنون در لیگ برتر ایران بازی می‌کند. استقلال با دو قهرمانی در جام باشگاه‌های آسیا (مسابقات باشگاهی قهرمانی آسیا ۱۹۷۰ و جام باشگاه‌های آسیا ۹۱-۱۹۹۰) و دو نایب قهرمانی (جام باشگاه‌های آسیا ۹۲-۱۹۹۱ و جام باشگاه‌های آسیا ۹۹-۱۹۹۸) و دو مقام سومی (جام باشگاه‌های آسیا ۱۹۷۱ و جام باشگاه‌های آسیا ۰۲-۲۰۰۱)، پُرافتخارترین باشگاه فوتبال ایران در رقابت‌های آسیایی و دومین باشگاه پرافتخار تاریخ قاره آسیا محسوب می‌شود.[۳][۸][۹] استقلال همچنین با هفت قهرمانی در بالاترین دسته فوتبال ایران، لیگ منطقه‌ای ایران یک بار، جام تخت جمشید یک بار، لیگ قدس یک بار، جام آزادگان ۲ بار و لیگ برتر ۲ بار، دومین تیم پرافتخار در لیگ ایران[۱۰] و با ۶ قهرمانی و ۳ نایب قهرمانی، پرافتخارترین تیم در جام حذفی ایران است.[۱۱]

رقیب سنتی این باشگاه، پرسپولیس است. این دو باشگاه پرطرفدارترین و پرافتخارترین تیم‌های فوتبال ایران و برگزارکنندهٔ شهرآورد تهران هستند.[۳] فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال این باشگاه را پس از الهلال عربستان و یوکوهاما مارینوس ژاپن، سومین باشگاه برتر فوتبال آسیا در قرن بیستم اعلام کرده‌است.[۱۲] همچنین این فدراسیون، باشگاه فوتبال استقلال را با ۶۱۰ امتیاز در رتبه ۲۷۹مین باشگاه جهان در طی ۱۰ سال گذشته قرار داد که بر این اساس، بعد از باشگاه سپاهان که در رده ۲۳۳ جهان قرار دارد، تیم استقلال تهران دومین باشگاه فوتبال برتر ایرانی در طی ۱۰ سال اخیر می‌باشد.[۱۳] همچنین این باشگاه در مجموع امتیازات تیم‌ها در تاریخ لیگ برتر، در رتبه نخست قرار دارد و در مجموع تمام ادوار لیگ برتر ایران صاحب بیشترین گل زده و بیشترین برد می‌باشد.[۱۴]

طبق رده‌بندی برترین تیم‌های باشگاهی جهان در سال ۲۰۱۲ میلادی که توسط فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال صورت گرفت، تیم استقلال تهران با کسب ۱۲۱ امتیاز و کسب رتبه ۱۰۷ جهان، بهترین تیم ایرانی بوده و در بین تیم‌های قاره آسیا در مکان سوم قرار دارد.[۱۵] [۱۶]

همچنین باشگاه استقلال طی دو سال پیاپی در سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۰، عنوان پرتماشاگرترین تیم حاضر در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به خود اختصاص داد.[۱۷][۱۸]

محتویات

[نهفتن]

تاریخچه

دوچرخه سواران

نشان پیشین باشگاه تاج
ویرایش جدیدنشان پیشین باشگاه تاج

در سال ۱۳۲۴ تعدادی از دوچرخه‌سواران باسابقه و دارای عناوین قهرمانی در کشور تصمیم گرفتند با ایجاد مرکزی برای گردهمایی‌های دوستانه، پایه‌های یک تشکل صنفی را برپا کنند. باشگاه دوچرخه سواران در ۴ مهر ۱۳۲۴ توسط چند جوان نظامی و دانشجوی دوچرخه‌سواری در تهران تاسیس شد و در ابتدا فقط به دوچرخه‌سواری اختصاص داشت. اما بعداً رشته‌های دیگر از جمله فوتبال نیز به به فعالیت‌های باشگاه اضافه شدند و این درحالی بود که علی دانایی‌فرد باشگاه فوتبال نور را هدایت می‌کرد که بعد از شکست تیم فوتبال کارگر آبادان، مورد توجه دوچرخه‌سواران قرار گرفت و با مذاکرات قرار بر آن شد تا از آن پس تیم نور تحت عنوان تیم فوتبال دوچرخه سواران فعالیت کند.[۱۹] تیم فوتبال دوچرخه‌سواران از ابتدا با لباس آبی رنگ در مسابقات حاضر[۲۰] و در میان تیم‌های شاهین، سرباز و دارایی در رقابت‌های اصلی فوتبال ایران بازی می‌کرد[۱۹]". اولین بازی رسمی تیم دوچرخه سواران در ۱۵ اسفند ۱۳۲۸ و در برابر تیم شاهین و در حضور بیش از ۲۰ هزار تماشاگر در ورزشگاه امجدیه برگزار شد، که در آن دیدار تیم دوچرخه سواران توانست با نتیجه ۱-۰ پیروز شود.[۲۰]

تاج

تیم قدیمی تاج، منصور پور حیدری دومین نفر نشسته از چپ

در سال ۱۳۲۸ پرویز خسروانی امتیاز باشگاه دوچرخه‌سواران را در اختیار گرفت و نام آن بعد از بحث و رای‌گیری بین اعضای هیات مدیره به «باشگاه فوتبال تاج» تغییر و به ثبت رسید. مدیر باشگاه، سروان بود. حضور افرادی نظیر اسدالله علم، نخست وزیر وقت در هئیت مدیره باعث شد تا بودجه قابل توجهی در اختیار باشگاه قرار گیرد.[۱۹]

استقلال

پس از انقلاب ۱۳۵۷ با مشورت برخی از بازیکنان قدیمی باشگاه(ازجمله منصور پورحیدری، کردنوری و [۱۹]

نام، نماد و رنگ

باشگاه در سال ۱۳۲۴ با نام دوچرخه‌سواران بنیانگذاری شد.

Persepolis Teheran Logo(2012).png

نام کامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس تهران
لقب(ها) ارتش سرخ[۱]
سرخپوشان[۲]
سرخپوشان پایتخت[۳]
بنیانگذاری دی ۱۳۴۲[۴]
ورزشگاه ورزشگاه آزادی
تهران
گنجایش ۹۰.۰۰۰ نفر[۵]
مالک وزارت ورزش و جوانان
مدیرعامل پرچم ایران محمدرضا رویانیان
سرمربی یحیی گل محمدی
لیگ لیگ برتر ایران
فصل قبل لیگ برتر ایران، ۱۲ام
Kit left arm pers home 2012.png
Team colours
Kit body pers home 2012.png
Team colours
Kit right arm pers home 2012.png
Team colours
Kit shorts pers home 2012.png
Team colours
 
Team colours
لباس اول
Kit left arm pers away 2012.png
Team colours
Kit body pers away 2012.png
Team colours
Kit right arm pers away 2012.png
Team colours
Kit shorts pers away 2012.png
Team colours
 
Team colours
لباس دوم
Kit left arm pers away 2012.png
Team colours
Kit body pers away 2012.png
Team colours
Kit right arm pers away 2012.png
Team colours
 
Team colours
 
Team colours
لباس سوم

باشگاه فوتبال پرسپولیس تهران یک باشگاه فوتبال ایرانی است که در سال ۱۳۴۲ در شهر تهران، پایتخت ایران بنیانگذاری شده‌است.[۶]

پرسپولیس در جام خلیج فارس بازی می‌کند و پس از سال ۱۳۴۷، در تمامی ادوار برگزارشده در بالاترین سطح لیگ فوتبال ایران حضور داشته‌است.[۷] این باشگاه پرافتخارترین[۸][۹] و پرهوادارترین[۱۰] باشگاه فوتبال در ایران است و شهرآورد این تیم با استقلال، مهمترین بازی باشگاهی در ایران است.همچنین بر پایه‌گذارش کنفدراسیون فوتبال آسیا، پرسپولیس به عنوان پرهوادارترین تیم فوتبال آسیا شناخته شده‌است و پس از آن دالیان چین و الهلال عربستان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.[۱۱][۱۲]

پرسپولیس از آغاز تاریخ خود، ۹ بار در بالاترین دسته لیگ فوتبال ایران به قهرمانی رسیده (یک جام منطقه‌ای، ۲ جام تخت جمشید، ۴ جام آزادگان و ۲ جام خلیج فارس) و از این جهت رکورددار است. ۵ بار قهرمانی در جام حذفی ایران و یک قهرمانی در جام برندگان جام آسیا از دیگر قهرمانی‌های مهم پرسپولیس‌اند.

فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال این باشگاه را در رده چهارم برترین باشگاه‌های فوتبال آسیا در قرن بیستم اعلام کرده‌است.[۱۳] همچنین طبق رده‌بندی برترین تیم‌های باشگاهی جهان در سال ۲۰۱۲ میلادی، تیم فوتبال پرسپولیس تهران با ۷۵ امتیاز و کسب رتبه ۲۹۵ جهان، سومین تیم ایرانی و در بین تیم‌های قاره آسیا در مکان سی و سوم قرار گرفت.[۱۴]

محتویات

تاریخچه


 

پیش از انقلاب

دهه ۱۳۴۰

جالب از زندگی محبوب ترین بازیکن استقلال: فرهاد مجیدی

 


پدرش کارمند صنایع دفاع بود و روز وشب برای رتق وفتق امور روزمره کار می کرد وباز هشتش گرو نهش بود

پدرومادر او اصالتاً قائم شهری هستند اما خود او در تهران به دنیا آمد و چون پدرش کارمند اداره دفاع بود در همان مجتمع های صنایع دفاع زندگی میکردند ودر محله پارچین ورامین دوران کودکی را گذراند.

وضعیت مالی خوبی نداشتند به طوری که او تمام مسیر منزل تا محل تمرینات را با اتوبوس شرکت واحد که تنها پول بلیط آن را داشت میرفت.

در سوم ژوئن هزار نهصدوهفتادوهفت(13/3/55)در یک شب بهاری چشم گشود.

قبل از او یک دختر و بعد اونیز دختری دیگر و فرزاد هم آخرین فرزند این خانواده بود.

دوخواهرزاده به نام های نگین و فرشته دارد وبه خواهرانش بسیار وابسته است؛و در مورد فرزاد نیز خود فرزاد میگوید):اگر یک روز حداقل تلفنی با هم حرف نزنیم شبمان روز نمیشود)

اولین قرارداد رسمی اش با تیم نوجوانان کشاورز300هزار تومان وماهی5هزار تومان و آخری هم با استقلال که سفید امضا کرد.

او و فرزاد برعکس دیگران اهل صغرسنی نبوده بلکه پدرشان شناسنامه ی آنهارا یکسال بزرگتر گرفت تا زود تر به مدرسه بروند ولی چه مدرسه ای! پدرو مادرش راضی نبودند که او فوتبال را حرفه ای دنبال کند و پدرش همیشه میگفت:(این فوتبال به درد تو نمیخورد بچسب به درست تا برادرت هم از تو یاد بگیرد!) اما او با اثرار آنها را راضی کرد و پس از مدتی اجازه فرزاد را هم گرفت تا یکی دیگر از برادران فوتبال ما را تشکیل دهند.

زمانیکه پروین سرمربی پرسپولیس بود پروین علنا اعلام کرد:(تنها کسی که حق پوشیدن پیراهن شماره7پرسپولیس را دارد او است)

و او هم برای بستن قرار داد به باشگاه پرسپولیس رفت و ناصر خان حجازی هم اعلام کرد:(اگر او طلا هم باشد دیگر نمی خواهمش)اما او هرگز راضی نشد با خودش کنار بیاید چه برسد با میلین ها هوادار.

نرفتن به پرسپولیس و ماندن در استقلال را بزرگترین تصمیم درس زندگی ورزشی اش میداند الگوی خارج از فوتبالش دایی بوده وهمیشه خواسته پشتکار او را داشته باشد در فوتبال هم مجید نامجو مطلق الگوی او است

ازدواج

واما همسرش؛ او با همسرش در یک شرکت هواپیمایی هنگامیکه برای تهیه بلیط رفته بود آشنا و این سرآغاز یک زندگی شیرین بود(همسر او یکی از کارمندان اصلی آن شرکت بود)


زنگی شیرینی که با تولد دختری زیبا شیرین ترشد؛ دختری که پدرش نام او را تیام گذاشت.

تیام در 30/7/83(1/8/83)به دنیا آمد تا عزیزدردانه بابا شود و قسم اول او(به جان تیامم)

واما تولدی کاکل پسری این زندگی را شیرین تر کرد. پسری به نام امیر بردیا

امیر بردیا در 9/3/87 به دنیا آمد تاهم ماه پدر شود وشاید ادامه دهنده راه او!

 

نظرات او در باره ی کلمات نیز خواندنی است:

ناصر حجازی:محبوب هواداران استقلال

امیرقلعه نویی:هوادارا دوستش دارند

غلامرضا عنایتی:مهاجم گلزن

اکبر عبدی:هنر پیشه هزار چهره

علی پروین:سلطان پرسپولیسی ها

فرزاد مجیدی:برادر خوشتیپ خودم

افشین قطبی:مربی با کلاس ودانش

فرهاد کاظمی:مربی جسور

فتح الله زاده:فقط مدیرعاملی بهش میاد

علیرضا نیکبخت:حیف شد که از استقلال رفت


ازخصوصیات فرهاد محبوب قلبها:
متولد 13/3/1355
۱۷۹سانتيمتر قدو ۷۳کیلوگرم وزن
همسرش ازپرسنل اصلی شرکت هواپیمایی بودکه هنگامی که برای تهیه ی بلیط اقدام کرده بودبااو آشنا میشود.
متاهل وصاحب دوفرزند است.
دخترش تیام متولدسال 30/7/1383وپسرش امیربردیا متولد9/3/1387میباشد.
نام تیام راخودش انتخاب کرد ونیز علاقه ی خاصی نسبت به اودارد.
تولددخترش رابهترین رخداد زندگیش ذکر میکند وهمیشه قسم اولش نام اوبوده وهست.
همه ي تلاشش رو مي كنه تا تيام وامیربردیا توي زندگي آرامش داشته باشند و هميشه ميگه تيام همه ي زندگي منه.
شهرت رو زماني دوست داره كه بين مردم محبوب باشه.
به مارک اعتقادنداره بیشترروی ظاهراجناس وچیزی که از همون اول دلش میخواد خریدمیکنه.وبااین وجو فوق العاده خوشتیپه
چهار ماشین دارد وماشین موردعلاقه اش بی ام و مدل تیپ هفت که هم اکنون همراه(( بنتلی)) 2008وی درامارات ونیز دوماشین دیگرش(پرادوو بنز مشکی او)درایران است.
بهترین خاطره اش سفرش به کربلا همراه باتیم پاس بوده.
کتاب خودش(شیرین وفرهاد )رادوست دارد.
از ویژگیهای منفی اش که خود اونیز به آن اشاره میکند عدم توانایی اش در برقراری ارتباط با دیگران است.
مثل هرانسان دیگری از دروغ متنفر واما فردی صبور است.
عاشق فیلم وسینما رفتن است وهنرمندمحبوبش امین حیایی وبهرام رادان اشت.
موسیقی لایت وآرامش بخش رامیپسندد.
خواننده ی محبوبش شادمهراست.
از میان باشگاه های خارجی به اینتر ومیلان علاقه مند است


افتخارات :
صعود به جام جهاني 98 فرانسه همراه با تيم ملی -
قهرماني با استقلال در ليگ نهم -
قهرماني با بهمن در ليگ -
قهرماني آسيا با العين -
قهرماني در ليگ امارات با الاهلي -
قهرمانی جام حذفی با استقلال-
-بهترين بازيکن خارجي ليگ امارات و آقاي گل ليگ امارات را نيز به دست آورده و با 107 گلي که در ليگ امارات زده بهترين گلزن خارجي اين ليگ به حساب مي آيد . ديگر خارجي هاي حاضر در اين ليگ هنوز نتوانسته اند رکورد اورا بشکنند
- نایب قهرمانی در آسیا با استقلال
 

زندگی نامه امیر قلعه‌ ‌نویی

اردشیر قلعه ‌نویی، معروف به امیر قلعه‌نویی در سال ۱۳۴۲ به دنیا آمد.
اردشیر ۷ ساله بود که خبر دادند پدرش فوت کرده‌است. وی از سیزده سالگی شروع به کار کردن کرد و در کنار کار، فوتبال نیز بازی می‌کرد.
در سال ۱۳۶۰ امیر به تیم ملی جوانان دعوت شد که نمایش قابل قبولی هم از خود ارائه کرد و در اسفند ۱۳۶۰ از تیم راه آهن به شاهین رفت. شاهین در آن زمان ملی پوشان زیادی داشت. او اواسط لیگ سال ۶۶ پس از پیروزی ۲ بر صفر برابر پرسپولیس، شاهین را ترک کرد و به السد قطر رفت.
امیر زمستان ۱۳۶۷ به تهران بازگشت و این بار سراغ باشگاه استقلال تهران رفت، پای میز قرارداد نشست و پیراهن آبی را بر تن کرد.
اولین بازی وی به عنوان بازیکن استقلال در ۱۹ اسفند سال ۱۳۶۷ مقابل پرسپولیس رقم خورد. این بازی که در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی برگزار می‌شد به پنالتی کشیده شد و اردشیر پنالتی‌اش را از دست داد.
این بازیکن خلاق تا پایان دوره بازیگری‌اش تنها ۱۹ بازی ملی انجام داد که اتفاقاً ۱۸ بازی آن در سن ۳۰ سالگی به بعد رخ داد. امیر اولین‌بار توسط ناصر ابراهیمی در سال ۱۳۶۴ به تیم ملی ب دعوت شد.
او در اردیبهشت سال ۱۳۶۵ همراه تیم ملی به چین سفر کرد و اولین‌بار پیراهن تیم ملی الف را بر تن کرد اما تا سال ۱۳۷۲ هیچگاه مجدداً به تیم ملی فراخوانده نشد. در کارنامه ملی قلعه نویی تنها یک گل زده آن هم به کویت دیده می‌شود.
او در سال ۱۳۶۸ دچار مصدومیت شدیدی شد و بار دوم در سال ۱۳۷۳ مصدومیت جدی را تجربه کرد.
وی سابقه مربیگری در تیم‌های برق تهران، کشاورز، استقلال اهواز و استقلال تهران را دارد.
پس از قهرمانی استقلال تهران با قلعه نویی در سال ۱۳۸۵ و نتایج ضعیف تیم ملی ایران در مسابقات جام جهانی ۲۰۰۶ و از طرفی خاتمه همکاری ایران با برانکو ایوانکویچ، شرایط تازه‌ای برای قلعه نویی مهیا شد.
او به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد و همزمان در ادواری پست‌های مدیرفنی و رئیس سازمان فوتبال استقلال تهران را نیز بر عهده داشت. تیم ملی ایران با حضور او روی نیمکت در مسابقات جام ملت‌های آسیا (۲۰۰۷) با ضربات پنالتی مغلوب تیم ملی کره‌جنوبی شد و از این رقابت‌ها دست خالی بازگشت.
در سال ۲۰۰۷ وی کاندید کسب بهترین مربی سال آسیا شد.

زندگی نامه ناصر حجازی

 

ناصر حجازی در تهران، محله آریانا (مالک اشتر) در تاریخ 28 آذرماه 1328 به دنیا آمد. وی دروازه بان سابق تیم های استقلال (تاج) و تیم ملی ایران است که اکنون به مربیگری می پردازد. یکی از محبوب ترین و مشهور ترین فوتبالیست های ایرانی بشمار می رود، در استقلال تهران از او بعنوان تنها اسطوره ی این باشگاه نام می برند. در سال 1378 کنفدراسیون فوتبال آسیا (تنها به خاطر بی لیاقتی مسئولان فوتبال ایران) وی را بعنوان دومین دروازه بان برتر قرن بیستمِ این قاره انتخاب کرد. پدرش متولد تبریز بود و آژانس املاک داشت. وی با چهار خواهر و یک برادر در خانواده ای 8 نفری زندگی می کرد. در کودکی بازیگوش بود و در سوم دبستان، ششم ابتدایی و ششم دبیرستان رفوزه شد. اما به هر ترتیب موفق شد دیپلم بگیرد. دوران دبستان را در دبستان هخامنش طی کرد و دوره دبیرستان را در بیرستان های سعادت، سینا، سهند و شرف طی کرد. رشته اصلی وی بسکتبال بود اما روزی با دوستانش به تماشای مسابقات فوتبال منطقه ی 8 می رود در آنچا تیم مدرسه منتخب مدرسه اشان بازی داشته و اتفاقا دروازبان تیم آسیب دیده بوده است؛ حسین دستگاه (خبرنگار وقت کیهان ورزشی) که مربی تیم مدرسه بود او را صدا می زند و پست دروازبانی را به او می سپارد. دو ماه بعد همراه با تیم کیهان ورزشی که بازیکنانی همچون غلام وفاخواه، مهدی مناجاتی و مجید حلوایی را به خدمت داشت راهی گرگان میشود تا برای این تیم بازی کند. در گرگان در حالی که وی تنها 16 سال داشت نتیجه را 1-0 واگذار کردند. فردی به نام هویدا اولین پیشنهاد حرفه ای فوتبال را به او کرد و وی به تیم دسته دومی دارایی پیوست. و به تحصیلاتش ادامه داد و توانست در مدرسه عالی ترجمه مدرک لیسانس مترجمی زبان انگلیسی بگیرد.

 

 

 

رده باشگاهی

 

ناصر حجازی در دهه ی 40 دروازه بان باشگاه تاج بود. در سن 18 سالگی با این تیم شروع کرد و همراه با این تیم اولین قهرمانی آسیا را در سال 1349 با مربیگری رایکوف بدست آورد. در این بازی وی دروازه بان تیم تاج بود و بازی در ورزشگاه امجدیه (شهید شیرودی) مقابل تیم هاپوئل از اسرائیل برگزار میشد. در این بازی غلام وفا خواه در دقیقه 83 نتیجه را مساوی کرد و در وقت اضافه تیم تاج با گل مسعود معینی مدافع پیش تاخته خود در وقت اضافه قهرمان جام باشگاه های آسیا شد. بعد از حضور در جام جهانی در سال 1356 از طرف باشگاه منچستر یونایتد پیشنهادی دریافت کرد و یک ماه با این تیم تمرین کرد و حتی در برابر تیم استک سیتی Stoke City برای منچستر یونایتد بازی کرد. متاسفانه علارغم اینکه تیم منچستریونایتد خواهان بخدمت گرفتن وی بود بخاطر مشکلاتی که در ایران وجود داشت موفق به امضای قرار داد با این تیم نشد.

 

 

 

رده ملی

 

بعد از ملحق شدن به تیم ملی ایران وی توانست با تصاحب جام ملت های آسیا در سال 1346 به افتخارات خود بیافزاید. بهترین بازی و البته خاطره انگیز ترین بازی وی برای تیم ملی ایران در برابر کره جوبی بوده است که در ورزشگاه 70 هزارنفری اما خاکی این کشور برگزار شد. وی قهرمانی در جام ملت های آسیا را دوبار دیگر در سالهای 1350 و 1354 همراه با تیم ملی ایران تجربه کرد. در سال 1350، او تیم ملی ایران را در بازی های المپیک مونیخ همراهی کرد و به جام جهانی 1386 آرژانتین نیز راه یافت.

 

 

 

دوران مربیگری

 

وی بخاطر قانونی من دراوردی و احمقانه ( قانون 29 ساله ها) که حضور در دروازه را برای بازیکنانی که بیش از 29 سال دارند منع میکرد، مجبور به کناره گیری از فوتبال حرفه ای شد. سپس به کشور های جنوب شرق آسیا سفر کرد. در آنجا مربی-بازیکن تیم محمدان بنگلادش بود و توانست این تیم را به جمع هشت تیم برتر آسیا برساند. وی با تیم محمدان توانست پرسپولیس تهران را نیز شکست دهد.

 

در طی دهه ی 70، حجازی مربی بسیاری از تیم های فوتبال از قبیل بانک تجارت، ماشین سازی ، استقلال تهران و استقلال اهواز بود. متاسفانه او بخاطر غرور بی اندازه درست مانند همتای پرسپولیس اش علی پروین مدرک مربیگری ندارد و در اینگونه کلاس ها شرکت نمی کند. باوجوداین، در زمان کار با تیم استقلال تهران، ناصر حجازی توانست با این تیم به فینال جام باشگاه های آسیا راه یابد؛ اما متاسفانه بخاطر اشتباهات فردی بعضی از بازیکنان موفق به فتح این جام نشد و به نایب قهرمانی رضایت داد. بسیاری از منقدین از او انتظار قهرمانی را داشتند اما بعد از اولین اخراج او از استقلال در اردبیهشت ماه سال 1378 ، تکرار نایب قهرمانی او در آسیا برای تیم های ایرانی ده سال طول کشید تا سرانجام درست زمانی که او به استقلال بازگشت تیم باشگاهی سیمان سپاهان با مربیگری لوکا بوناچیچ توانست همین عنوان در آسیا تکرار کند. در طی دوران مربیگری، ناصر حجازی توانسته است بازیکنانی مانند علی دایی و رحمان رضایی را به فوتبال ایران معرفی کند.

 

 

 

مخالفان

 

با وجود محبوبیت اسطوره ای او در نزد هواداران استقلال، دیگر پیشکسوتان و تعدادی از بازیکنان استقلال باعث اخراج وی از استقلال درسال 1378 و 1386گردیدند، اخراج وی علارغم تمام موفقیت هایی بود که با استقلال بدست آورده بود. از مخالفان ناصر حجازی میتوان به امیرقلعه نویی، جواد زرینچه، پرویز برومند و بسیاری از بازیکنان نامدار اوایل دهه ی هفتاد استقلال اشاره کرد که با مربیگری او برای استقلال در سال 1374 مجبور به ترک این تیم شدند (یکی از همین اخراجی ها امیرقلعه نویی بود..

 

 

خرده اتفاقات

 

یک بار پدرش به منزل آمد و برادرش را سوار ماشین کرد تا باهم به مسافرت بروند، به دنبال ماشین می دوید و داد میزد که او را با خودشان ببرند. آنها قبول نکردند؛ سر پدر و برادرش داد کشید و با همان حالتی که گریه می کرد به آنها گفت: "عیبی ندارد، مرا با خودتان نبرید. ولی مطمئن باشید تمام دنیا را با پای خودم میروم"

در خردسالی میخواستند به او آمپول بزنند. تا آن موقع آمپول نزده بود ولی شنیده بود که آمپول زدن درد دارد به همین دلیل فرار کرد. پدر، مادر، برادرش و کسی که قرار بود به او آمپول بزند دنبال او می دویدند و سرانجام چهارنفری موفق شدند او را بگیرند و به او آمپول بزنند

در مسابقات منطقه ای وقتی که تنها 16 سال داشت مربی تیم حریف پشت دروازه او آمد و به او گفت: "ناصرجان، تو را به خدا یک توپ را ول کن تا ما بازی را ببریم. ما خرج کرده ایم، آبرویمان می رود."

اولین نشریه ای که عکس ناصرحجازی را چاپ کرده است نشریه ای به نام آیندگان بوده است.

بعد از بازی با کره جنوبی تیتر روزنامه ای این بوده است: " حجازی؛ معجزه گر پیونگ یانگ"

در 23 سالگی اولین فرزندش آتیلا به دنیا آمد.

سنگین ترین شکست لیگ برتر در کارنامه ی او ثبت شده است. در آخرین بازی لیگ در فصل 79 -80 تیم استقلال رشت با مربیگری وی با نتیجه فاجعه آمیز 7-1 در برابر ابومسلم خراسان تن به شکست داد.

 

 

 

 

پرونده ناصر حجازی :

 

 

اطلاعات شخصی:

 

تاریخ تولد 28 آذر ماه 1328 برابر با 19 دسامبر 1949

 

محل تولد تهران / آریانا

 

میزان تحصیلات کارشناسی زبان انگلیسی (مترجمی)

 

پست بازی دروازه بان

 

 

 

باشگاههای دوران بازیگری :

 

1346 - 1356 استقلال تهران (تاج سابق)

1356- 1357 شهباز

حضور در تیم ملی

1346 - 1356 62 بازی

 

 

 

باشگاههای دوران مربیگری :

 

1366 محمدان

1366 تا 1367 شهرداری کرمان

1368-1372 بانک تجارت

1372-1373 سپاهان

1373-1374 ماشین سازی تبریز

1374 تا 1377 استقلال

1377 تا 1379 ذوب آهن

1379 تا1380 استقلال رشت

1380 تا 1381 ماشین سازی تبریز

1381 تا 1382 استقلال اهواز

1384 - 1385 نساجی مازندران

1386 استقلال

 

 

 

افتخارات باشگاهی :

 

قهرمانی جام باشگاه های تهران (1347)

قهرمانی جام باشگاه های تهران (1348)

قهرمانی جام حذفی (1348)

جام میلز هندوستان (1348)

نایب قهرمانی جام باشگاه های تهران (1349)

نایب قهرمانی جام حذفی (1349)

قهرمانی جام باشگاه های آسیا (1349)

جام میلز هندوستان (1349)

قهرمانی جام باشگاه های تهران (1350)

قهرمانی جام دوستی (1351)

نایب قهرمانی جام هندوستان (1351)

قهرمانی جام اتحاد (1352)

نایب قهرمانی جام تخت جمشید (1352)

قهرمانی جام تخت جمشید (1353)

قهرمانی جام حذفی کشوری (1356)

 

 

 

افتخارات ملی :

 

حضور در جام جهانی در سال 1354

قهرمانی در مسابقات جام ایران (1351)

قهرمانی جام ملت های آسیا (1346)

قهرمانی جام ملت های آسیا (1350)

قهرمانی جام ملت های آسیا (1354)

 

 

 

 

افتخارات مربیگری :

 

قهرمانی جام آزادگان (1376)

قهرمانی جام پرچم ترکمنستان (1376)

نایب قهرمانی لیگ کشور (1377)

نایب قهرمانی جام باشگاه های آسیا (1377)

 

 

 

این در حالیست که مربی گری تیم ملی ایران با این همه افتخار هرگز به وی واگذار نشده است...

../user_files/image/image19/0.617593001306624722_irannaz_com.jpg

اما این مرد خوش قامت و خوش پوش فوتبال ایران که چند وقتی بدنبال بیماری سرطان با سرنوشت دست و پنجه نرم کرد و در بستر بیماری روزگار می‌گذراند، در عصر جمعه در حین تماشای آخرین دیدار تیم فوتبال استقلال در لیگ برتر در مقابل پاس همدان بدلیل وخامت شرایط بدنی‌اش ناگهان به كمــا رفت بطوریکه پس از انتقال به بیمارستان کسری تهران، پزشکان بخش ICU این بیمارستان در جهت خارج کردن از کما، مرحله جدیدی از تزریق دارو های ضد سرطان به ناصر حجازی را در دستور کار قرار دادند.

../user_files/image/image19/0.600585001306624727_irannaz_com.jpg

از صبح شنبه با خونریزی مغزی حال او به وخامت گذاشت، سطح هوشیاری‌اش پایین آمده بود تا جایی که پزشکان مرگ مغزی او را تایید کرده‌ بودند ولی از طریق دستگاه شوک مصنوعی هنوز نبض‌اش می زد و این یعنی حجازی هنوز پیش ماست. خانواده‌اش بی‌تابی می‌کردند و اشک امان‌شان نمی‌داد و آتیلا حجازی، پسر ناصر حجازی اسطوره فوتبال کشورمان از علاقمندان به ورزش و همه مردم ایران خواست تا برای سلامتی پدرش دعا کنند.

زندگینامه پرویز مظلومی

 

پرویز مظلومی بازیکن پیشین فوتبال و سرمربی فعلی باشگاه فوتبال استقلال تهران است.

بازی

 

مظلومی در جام تخت جمشید ۱۳۵۶ برای تیم تراکتورسازی نه گل و در جام تخت جمشید ۱۳۵۷ برای تیم تاج (استقلال کنونی) هفت گل زد. وی در سالهای حضور خود در استقلال مجموعا ۷۲ گل برای این تیم به ثمر رسانید. در پر تماشاچی‌ترین بازی استقلال و پرسپولیس در سال ۱۳۶۲ در ورزشگاه آزادی که بیش از ۱۳۰ هزار نفر شاهد این دیدار بودند استقلال با تک گل پرویز مظلومی ۱-۰ به پیروزی رسید.

مرد آبی

مربیگری

پرویز مظلومی به مدت ۹ سال دستیار منصور پورحیدری در استقلال بود. در سال‌های بعد وی سرمربی تیم‌های صنعت نفت آبادان، مس کرمان، صبای قم (در آن زمان نام باشگاه صباباتریبوده‌است)، ابومسلم مشهد (در این سال عنوان بهترین تیم شهرستانی لیگ را کسب کرد)و استقلال اهواز بوده‌است. ایشان در سال (۲۰۰۷)بازیهای غرب آسیا، به عنوان سرمربی در کنار آقاجانیان به هدایت تیم ب ایران پرداخت و این تیم را قهرمان جام غرب آسیا کرد. وی در لیگ هشتم (سال 87-88) به همراه تیم مس کرمان در رتبه ی سوم لیگ برتر ایران ایستاد و این تیم را روانه ی لیگ قهرمانان آسیا کرد. وی پس از چند هفته از شروع لیگ نهم از مس کرمان جدا شد و بعد از آن در مقطع کوتاهی نیز هدایت باشگاه ابومسلم مشهد را به‌عهده داشت. او هم‌اکنون سرمربی باشگاه استقلال تهران است. وی توانست با این تیم عنوان نایب قهرمانی دهمین دوره ی لیگ برتر ایران را کسب کند

وی در 25 اسفند 1390 با تیم استقلال تهران موفق به کسب عنوان قهرمانی در جام حذفی شد .

در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۳۹۰ استقلال به سرمربیگری پرویز مظلومی موفق شد برای سومین بار متوالی پرسپولیس رقیب دیرینه اش را شکست دهد و مظلومی اولین مربی است که که به چنین رکوردی دست یافته است. گفتنی است که پرویز مظلومی این عنوان را ارتقاء داد تا چهار بازی پشت سر هم این تیم را شکست دهد آخرین بازی تیم استقلال با هدایت مظلومی توانست تیم پرسپولیس را 3 بر صفر شکست دهد تا محبوبیت او نزد هواداران اس اس بیش از پیش شود ...

وی بعد از قهرمانی در جام حذفی 25 شهریور 1390 گفت : این جام را به اسطوره باشگاه استقلال یعنی ناصر خان حجازی تقدیم میکنم ..

زندگینامه جواد زرینچه

جـواد زرینچه 3 فــرزند دارد.

جواد زرینچه مدافع - هافبک سرعتی و تکنیکی دههٔ هفتاد ایران بود.

پُست :

مدافع سابق، سرمربی

حـرفه :

جواد زرینچه مثـل دیگر بازیکنان فـوتبال را از بچگی دوست داشت.

وی در تیم های لکوموتیو، بوتان، ژاندرمری، کشاورز، استقلال، صباباتری بازی کرده است.

و گفــتنی است که جـواد زرینچه حـدود 13 سال برای تیم استقلال بـازی کرده است.

ســطح مــلی:

جـواد زرینچه بـازی های زیاد و خوبی را انـجام داده است اما به یاد ماندنی ترین لحظه

سانتر زیبای او در بازی ایران و آمریکا و گل حمید استیلی تا سالیان متمادی در


ذهن فوتبال دوستان ایرانی باقی خواهد ماند.


سـال های حضور در باشگاه های حرفه ای :


۱۳۶۵-۱۳۶۸ کــشاورز تهـــران

۱۳۷۹-۱۳۶۸ اســتقلال تهــران

۱۳۸۱-۱۳۷۹ استقلال رشـت

۱۳۸۲-۱۳۸۳ صــــبا باتری


سـال های حـضور به عنوان مربیگری در باشگاه های حرفه ای:

استقلال تهران

صبا باتری

استقلال جنوب

صنایع اراک

آلومینیوم هرمزگان

اسامی همه گلزنان تاریخ دربی به شرح زیر است:

گلزنان استقلال

5 گل: علی جباری وغلامحسین مظلومی
4 گل: عباس مژدهی،فرهاد مجیدی،مجتبی جباری
3گل:حسن روشن، صمد مرفاوی وصادق ورمزیار،آرش برهانی
2 گل: کاور حق وردیان، ادموند اختر، محمد نوازی، علیرضا اکبر پور، علی سامره، محمود فکری،غلامرضا عنایتی وامید روانخواه
1 گل: احمد منشی زاده، جواد قراب، رضا عادلخانی، هادی نراقی، محرم عاشوری، سعید مراغه چیان، غلامرضا فتح آبادی، بهتاش فریبا، پرویز مظلومی، جعفرمختاری فر، عباس سرخاب،شاهرخ بیانی، محمدتقوی، فرد ملکیان، سهراب بختیاری زاده، مهدی هاشمی نسب، داود سید عباسی،پیروز قربانی، امیر حسین صادقی، علی علیزاده،حسین کاظمی،حنیف عمران زاده،اسماعیل شریفات.میلاد میداوودی.فریدون زندی

گلزنان پرسپولیس:

7 گل: صفر ایران پاک
6 گل: حسین کلانی
4 گل:همایون بهزادی ومهدی هاشمی نسب
3 گل: فرشاد پیوس
2 گل: علی پروین، محمود خوردبین، ایرج سلیمانی، اسماعیل حاجی رحیمی پور،شاهرخ بیانی، ادموند بزیک، علی کریمی و محسن خلیلی،هادی نوروزی
1گل: کاظم گنجا پور، جهانگیر فتاحی، غلامرضا فتح آبادی، ناصر محمد خانِی، رضا عابدیان، نادر میر احمدیان، بهزاد داداش زاده،مرتضی کرمانی مقدم، مهدی مهدوی کیا، بهنام طاهر زاده، افشین پیروانی، پایان رافت، بهروز رهبری فرد، ، رضا جباری،علی انصاریان، یحیی گل محمدی، بهنام ابوالقاسم پور، عیسی ترائوره، حامدکاویانپور، سهراب انتظاری،شیث رضایی،مهرزاد معدنچی، مهرداد اولادی، علیرضا نیکبخت واحدی،مازیار زارع.ایمون زائد(لیبیایی)

 

۱- شانزدهم فروردین سال ۱۳۴۷
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۲- بیستم دی سال ۱۳۴۷
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۳- سیزدهم مرداد سال ۱۳۴۸
پرسپولیس یک – استقلال ۳*

 

۴- هفدهم بهمن سال ۱۳۴۸
پرسپولیس صفر – استقلال *۳
(اولین بازی ناتمام دو تیم که نتیجه آن با رای فدراسیون فوتبال ۳ بر صفر به سود استقلال اعلام شد) این بازی با برتری یک برصفر استقلال در جریان بود که با اعتراض بازیکنان پرسپولیس نیمه تمام ماند. تک گل استقلال را نیز غلامحسین مظلومی در دقیقه ۹ به ثمر رسانده بود.

 

۵- سوم مهر سال ۱۳۴۹
پرسپولیس ۲ – استقلال ۳*

 

۶- بیست و هفتم دی سال ۱۳۴۹
* استقلال ۳ – پرسپولیس صفر

(دومین بازی ناتمام دو تیم که نتیجه آن با رای فدراسیون فوتبال سه بر صفر به سود استقلال اعلام شد) این بازی تا دقیقه ۷۵ یک بر یک مساوی در جریان بود، تا اینکه بازیکنان تیم پرسپولیس به دلیل اعتراض به نحوه قضاوت داور زمین را ترک کردند. براساس رای صادره از سوی فدراسیون فوتبال تیم استقلال با نتیجه ۳ برصفر برنده بازی شد.

 

۷- بیست و هشتم خرداد سال ۱۳۵۰
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۸- پانزدهم بهمن سال ۱۳۵۰
* پرسپولیس ۴ – استقلال یک

 

۹- سوم فروردین سال ۱۳۵۱
* پرسپولیس ۲- استقلال صفر

 

۱۰- یازدهم اسفند سال ۱۳۵۱
* استقلال ۲ – پرسپولیس صفر

 

۱۱- بیست و پنجم خرداد سال ۱۳۵۱
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۱۲- شانزدهم شهریور سال ۱۳۵۲
* پرسپولیس ۶ – تاج صفر

اختلافات داخلی بین بازیکنان و کادر مدیریتی چنین نتیجه ای را رقم زد..!منصور رشیدی دروازبان استقلال در نیمه اول ۴ گل و ناصر حجازی که در نیمه دوم به زمین آمد ۲ گل دریافت کردند

همچنین بعدها مشخص شد که جواد ا...وردی (مدافع چپ) آنروزهای تاج، توسط مدیرانِ وقتِ پرسپولیس با پول به نفع آنها بازی کرده است..شواهد هم نشان داد که دقیقا"چند هفته بعد از این ماجرا وی از تاج به پرسپولیس رفت!

 

۱۳- هجدهم آذر سال ۱۳۵۲
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۱۴- چهارم خرداد سال ۱۳۵۳
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۱۵- بیست و هفتم آذر سال ۱۳۵۳
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۱۶- پانزدهم اردیبهشت سال ۱۳۵۴
* استقلال ۳ – پرسپولیس یک

 

۱۷- بیست و پنجم مهر سال ۱۳۵۴
* پرسپولیس ۲ – استقلال صفر

 

۱۸- بیست و هفتم اسفند سال ۱۳۵۴
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۱۹- دوم مهر سال ۱۳۵۵
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۲۰- هجدهم اردیبهشت سال ۱۳۵۶
* استقلال ۳ – پرسپولیس صفر

 

۲۱- هجدهم آذر سال ۱۳۵۶
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۲۲- بیست و پنجم آبان سال ۱۳۵۸
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۲۳- سیزدهم تیر سال ۱۳۵۹
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۲۴ – شانزدهم مهر سال ۱۳۶۰

پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۲۵- هفدهم دی سال ۱۳۶۱
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۲۶- پانزدهم مهر سال ۱۳۶۲
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۲۷- بیست و پنجم خرداد سال ۱۳۶۵
* پرسپولیس ۳ – استقلال صفر

 

۲۸- هفتم فروردین سال ۱۳۶۶
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۲۹- هجدهم شهریور سال ۱۳۶۷
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۳۰- نوزدهم اسفند سال ۱۳۶۷
* پرسپولیس صفر (۴) – استقلال صفر (۲)
(این دیدار در جام حذفی برگزار شد که پرسپولیس در ضربات پنالتی حریف خود را از پیش رو برداشت)

 

۳۱- هفدهم آذر سال ۱۳۶۸
* پرسپولیس یک – استقلال صفر

 

۳۲- چهارم خرداد سال ۱۳۶۹
* استقلال ۲ – پرسپولیس یک

 

۳۳- بیست و هشتم دی سال ۱۳۶۹
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۳۴- چهارم بهمن سال ۱۳۷۰
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۳۵- پانزدهم اسفند سال ۱۳۷۰
* استقلال ۲ – پرسپولیس صفر

 

۳۶- هشتم خرداد سال ۱۳۷۱
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۳۷ – یازدهم دی سال ۱۳۷۱
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۳۸ – پانزدهم دی سال ۱۳۷۳
* استقلال ۳ – پرسپولیس صفر
(سومین بازی ناتمام دو تیم که نتیجه آن با رای فدراسیون فوتبال سه بر صفر به سود استقلال اعلام شد) این بازی تا دقیقه ۸۸ دو بر دو مساوی دنبال می‌شد اما به دلیل درگیری کاپیتان‌های دو تیم و هجوم تماشاگران منستب به تیم پرسپولیس به داخل زمین نیمه تمام ماند. پس ازیک روز کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای به پیروزی ۳ بر صفر تیم استقلال داد.

 

۳۹- هفتم بهمن سال ۱۳۷۳
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۴۰- ششم مرداد سال ۱۳۷۴
* استقلال ۳ – پرسپولیس یک

 

۴۱- هشتم دی سال ۱۳۷۴
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۴۲- بیست و هفتم مهر سال ۱۳۷۵
* پرسپولیس یک – استقلال صفر

 

۴۳- بیستم تیر سال ۱۳۷۶
* پرسپولیس ۳ – استقلال صفر

 

۴۴- بیست و دوم آبان سال ۱۳۷۷
* پرسپولیس یک – استقلال صفر

 

۴۵- دوم فروردین سال ۱۳۷۸
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۴۶- بیستم تیر سال ۱۳۷۸
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۴۷- دوم مهر سال ۱۳۷۸
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۴۸- هشتم اسفند سال ۱۳۷۸
* پرسپولیس ۲ – استقلال صفر

 

۴۹- نهم دی سال ۱۳۷۹
پرسپولیس ۲ – استقلال ۲

 

۵۰- پنجم اسفند سال ۱۳۷۹
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۵۱ – بیست و هشتم اسفند سال ۱۳۸۰
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۵۲- نوزدهم اردیبهشت سال ۱۳۸۱
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۵۳ – بیستم دی سال ۱۳۸۱
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۵۴- بیست و سوم خرداد سال ۱۳۸۲
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۵۵- بیست و پنجم مهر سال ۱۳۸۲
* استقلال ۲ – پرسپولیس یک

 

۵۶- سیزدهم بهمن سال ۱۳۸۲
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۵۷- اول آبان سال ۱۳۸۳
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۵۸- هفتم اسفند سال ۱۳۸۳
* استقلال ۳ – پرسپولیس ۲

 

۵۹- چهاردهم آبان سال ۱۳۸۴
* استقلال یک – پرسپولیس صفر

 

۶۰- نوزدهم اسفند سال ۱۳۸۴
پرسپولیس صفر – استقلال صفر

 

۶۱- دوازدهم آبان سال ۱۳۸۵
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۶۲- دهم فروردین ۱۳۸۶
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۶۳- بیست و دوم مهر ۱۳۸۶
استقلال یک – پرسپولیس یک

 

۶۴- پانزدهم فروردین ۱۳۸۷
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۶۵ – دوازدهم مهر ۱۳۸۷
پرسپولیس یک – استقلال یک

 

۶۶- بیست و پنجم بهمن ۱۳۸۷
استقلال یک – پرسپولیس یک

 

۶۷- دهم مهر ۱۳۸۸
استقلال یک – پرسپولیس یک

 

۶۸- چهاردهم بهمن ۱۳۸۸
* پرسپولیس ۲ – استقلال یک

 

۶۹- جمعه ۲۳ مهرماه ۱۳۸۹
* استقلال۱– پرسپولیس۰

 

۷۰-۱۰ فروردین ۱۳۹۰

* استقلال۱– پرسپولیس۰

 

۷۱-جمعه ۲۵ شهریور ۱۳۹۰

* استقلال۲– پرسپولیس۰

 

۷۲-دوشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۰(جام ولایت-دوستانه)

استقلال۲-پرسپولیس۲

 

۷۳-جمعه ۱۹آذر۱۳۹۰(جام حذفی)

*استقلال۳-پرسپولیس۰

 

۷۴-پنجشنبه ۱۴بهمن۱۳۹۰

استقلال۲-پرسپولیس۳*

 

 

۷۵-جمعه ۳شهریور ۱۳۹۱

استقلال۰-پرسپولیس۰

 

 

۷۶-جمعه ۶ بهمن ۱۳۹۱

استقلال ۰ - پرسپولیس۰

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

درباره وبلاگ


به وبلاگ خودتون خوش آمدید. 09398369927
آخرین مطالب

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ورزشی (استقلال و پرسپولیس)و آدرس abolfazil9927.LXB.irلینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 36
تعداد نظرات : 19
تعداد آنلاین : 1



Alternative content